Alex Pițurcă, „mărul discordiei” între Cristina ICH și Monica Hill?! Fosta lui Botezatu: „Mie doar ăștia luați îmi plac”

Publicat: 03/01/2021 | 14:39

 

Monica Hill, Cristina Ich și Alex Pițurcă par să aibă mai multe lucruri în comun decât ar crede lumea. De când cu „escapada ” de la munte a lui Piți Jr. cu focoasa brunetă între cei trei s-a legat o „prietenie.

Mai în glumă, mai în serios după ce s-au enervat că presa a scris că între Piți Jr. și Monica Hill ar fi o idilă, cele două dive s-au împrietenit. Atât de mult „le-a legat” această experiență, încât se țin de șotii pe Instagram.

De curând, fosta lui Bote, s-a alăturat trendului care pare că a pus stăpânire pe vedete în primele zile din an, acela de a face o sesiune de „Întrebări și răspunsuri” și s-a amuzat. Pe lângă complimente și tot felul de sfaturi pe care le-a primit, bruneta a fost întrebată când face relația cu Pițurcă publică.

Răspunsul Monicăi a lăsat cu gura deschisă pe multă lume: „De ce să fac asta? Știi cum e, lumea e rea. După se bagă între mine, Cristina Ich și el și nu vrem să ne despartă. Ne înțelegem prea bine toți trei”

VEZI ȘI: ” MONICA HILL A POZAT GOALĂ ȘI A FOST CRITICATĂ. AVEM REACȚIA ACIDĂ A FOSTEI IUBITE A LUI CĂTĂLIN BOTEZATU

Monica Hill: „Am fost cu el la munte. Mi-a dat voie Cristina Ich”

Pentru că inițial, oamenii nu și-au dat seama dacă răspunsurile date de Monica Hill sunt ironice sau e adevărat că ar avea o relație cu Alex Pițurcă, au insistat pe subiectul acesta.  „Până la urmă ești cu Pițurcă?” , au întrebat-o fanii pe Monica Hill. Răspunsul brunetei nu a întârziat să apară „Daaa, cu el am fost și acum la munte. Mi-a dat voie Cristina Ich. ” 

Întrebările au continuat. Și nu doar atât, în joc a intervenit și Cristina Ich care a răspuns în stilul caracteristic: „Mi-a zis că ești super bună”. Și nu doar atât, l-a fotografiat pe Pițurcă în timp ce dormea și l-a pus pe story, cu un mesaj către Monica Hill:” Cred că visează că e cu tine la munte”

Mândră nevoie mare că „iubita principală” nu se opune „poveștii lor de iubire”, fosta lui Botezatu a mai bagat o fisă și a dat un răspuns menit să ajungă la toată lumea: „Nu știu cum nu înțelege lumea că mie doar ăștia luați îmi plac „

 

 

 

Alex Pițurcă, escapadă romantică la munte cu Monica Hill?!

Zvonurile potrivit cărora între Monica Hill și Alex Pițurcă au apărut în luna noiembrie după ce aceștia ar fi avut o „escapadă romantică” la munte. La momentul respectiv, atât Piți Jr. cât și fosta lui Bote își petreceau weekend-ul la aceeași cabană din Predeal. Se distrau alături de mai mulți prieteni, printre care și Claudiu Neamțu,  fostul iubit al Biancăi Pop. S-au filmat în aceleași locuri, au consumat băuturi scumpe și totul părea că indică o trădare din partea lui Alex pentru Cristina Ich. Mai ales că șatena încărcase câteva story-uri, cu câteva ore înainte de a plecat Alex la munte, în care zicea că s-a sătura să mimeze fericirea.

După apariția story-urilor cu pricina, „Regina Instagramului” a postat pe Instastory o „disertație” amplă despre amante celebre, încheiată cu declarația: „Mă duc să mănânc. Sunt bine, să știți. N-ați văzut drac mort până acum!” 

CITEȘTE ȘI: ” CINCI VEDETE VS. OANA ZĂVORANU. CE I-AU CERUT “INFLUENCERIȚELE” ÎN INSTANȚĂ ACTRIȚEI DIN „SACRIFICIUL”