Alex Ciucu, surprins în compania amantei? Soțul Alinei Sorescu s-a întâlnit cu o femeie misterioasă, după care a mers la ea acasă

Publicat: 14/05/2021 | 07:33

Zvonurile legate de un posibil divorț între Alina Sorescu și Alex Ciucu se adâncesc tot mai mult. Zilele trecute, mai exact pe seară, soțul vedetei a fost surprins în compania unei blonde misterioase, iar întâlnirea s-a terminat chiar acasă la aceasta!

Ei spun că în mariajul lor nu există nicio problemă, însă lucrurile pe care le face Alex Ciucu denotă cu totul altceva. Potrivit informațiilor oferit de spynews.ro, soțul Alinei Sorescu a fost surprins, pe seară, în compania unei blonde misterioase.

Cei doi au mers la un restaurant și deși au păstrat o distanță decentă unul față de celălalt, care ar fi putut să sublinieze faptul că sunt doar amici, ceea ce s-a întâmplat după…lasă loc de interpretări!

Mai exact, potrivit sursei citate, Alex Ciucu și domnișoara blondă s-au lovit de restricții, așa că, din păcate, restaurantul la care au mers s-a închis la ora 21. Pentru că întâlnirea era departe de a se termina, cei doi s-au gândit să cumpere câteva produse de patiserie și au mers spre casa femeii cu pricina. După două ore, Alex Ciucu a ieșit din casa femeii și a plecat, motiv pentru care ne gândim că nu se prea poate pune problema unei astfel de prietenii…intime.

Ce spunea Alina Sorescu, despre divorț

În vara anului 2020, Alex Ciucu a fost surprins singur la mare, iar atunci a fost momentul în care au început să apară speculațiile legate de un posibil divorț între cei doi.

„Eu sunt în lumea asta de mică și am muncit atâția ani să ajung la un nume curat și lumea, cum să spun, să creadă în numele meu. Să-mi creez o imagine credibilă. Dar eu sunt destul de obișnuită cu lumea asta.

Celebritatea, într-adevăr, nu este ușor de dus pe umeri. Dar eu asta fac de când mă știu. Sunt în lumina reflectoarelor de când eram copil. Sunt învățată cu astfel de situații. Vreau să-mi văd mai departe de activitate și familie. Nu am fost cu el la mare pentru că am fost foarte ocupată cu școala de muzică și una dintre fete a avut febră așa că a stat cu ea. Alex a fost la golf și la întoarcere s-a oprit în Mamaia. Nu mă deranjează bârfele pentru că sunt obișnuită. Lumea mondenă e mică” spunea aceasta, acum ceva timp.

Sursă foto: arhivă