Alex Bodi și Daria Radionova și-au „spălat” SMS-urile în public + Ce coșmar a trăit fosta iubită a lui Victor Slav

Publicat: 21/04/2021 | 21:30

CANCAN NEWS vă aduce cele mai tari știri din showbiz, într-o prezentare cu totul nouă. Apăsați butonul PLAY pentru o experiență unică. Iată care sunt, pe scurt, subiectele ediției de astăzi.

ALEX BODI ȘI DARIA RADIONOVA, DESPĂRȚIRE CU SCÂNTEI

Despărțire cu scântei între Alex Bodi și Daria Radionova! Cei doi foști logodnici își “spală” SMS-urile în public și aruncă unul în celălalt cu vorbe grele.

A VRUT SĂ FIE FRUMOASĂ PENTRU BĂRBAȚII DE LÂNGĂ EA

A vrut să se transforme radical, așa că nu i-a păsat de banii pe care îi scoate din buzunar. Numai că… ce e prea mult, strică! Brigitte, desfigurată de operațiile estetice! Cât a cheltuit bruneta pe intervenții, dar și ce părere are Florin Pastramă despre acest lucru, vedeți doar la CANCAN NEWS.

RALUCA SILEA, AGRESATĂ DE FOSTUL IUBIT

CANCAN NEWS a intrat în posesia unor informații uluitoare despre coșmarul prin care a trecut “fosta” lui Victor Slav. Am aflat de ce a fost nevoită Raluca Silea să ceară ordin de protecție împotriva ex-iubitului ei.

CINE CONDUCE ACUM BOLIDUL LUI SELLY

S-a crezut regele șoselelor, dar Poliția Rutieră nu a fost deloc impresionată. Selly a rămas fără permis, dar nu vă grăbiți să-l compătimiți! Idolul adolescenților și-a luat șofer de lux și s-a așezat comod pe scaunul din dreapta.

CE VEDETE TREC TESTUL FRUMUSEȚII NATURALE

În public sunt impecabile și au mereu apariții de covor roșu. Dar cum arată divele de la noi, atunci când sunt prinse în ofsaid? CANCAN NEWS vă prezintă imagini incredibile cu cele mai râvnite femei din showbiz, fără vreun artificiu cosmetic.