Alex Bodi și Daria Radionova se pregătesc de nuntă! Câți copii își dorește milionarul cu focoasa moldoveancă: “Asta îmi doresc cel mai mult” | FOTO

Publicat: 26/12/2020 | 17:44

Da, este oficial! Alex Bodi și Daria Radionova au vorbit despre ziua în care își vor uni destinele, iar milionarul a dezvăluit azi că nunta ar putea avea loc în curând, cu ajutorul Lui Dumnezeu. Cel mai probabil, el a menționat acest lucru, pentru că, în prezent, se află în arest la domiciliu și ar vrea ca în ziua cununiei să fie în altă parte. În plus, a mai mărturisit că își dorește doi băieți cu afacerista din Republica Moldova.

Alex Bodi și Daria Radionova își pregătesc nunta

Astăzi, în a doua zi de Crăciun, Alex Bodi și-a provocat fanii la o serie de întrebări și curiozități pe Instagram Stories. Unele dintre mesaje sunt despre povestea de iubire pe care o trăiește de aproape două luni cu Daria Radionova.

Despre cum este afacerista de 27 de ani în relație și cum se înțelege cu ea, milionarul a spus: “Mai mult decât atât nu aș putea cere!! Mulțumim frumos”. Într-o altă postare, el a reiterat că încă vrea să devină tată de doi băieți, după cum puteți observa în poza din stânga colajului de mai jos – “Asta îmi doresc cel mai mult”.

La mesajul: “Vrem să te vedem însurându-te cu Daria. Pe când nunta?”, Alex Bodi a dezvăluit: “Cine știe… poate curând dacă Dumnezeu vrea asta!!”. Când a fost întrebat: “De ce nu ți-ai lăsat puțin timp pentru tine înainte să începi altă relație? Mult noroc, fostul soț al Biancăi Drăgușanu a răspuns astfel: “Nu am avut nevoie pentru că am știut ce îmi doresc! Toate cele bune și ție”. Milionarul a divorțat de fosta prezentatoare de la Kanal D la notar pe 10 martie 2020.

Alex Bodi are intenții serioase cu Daria Radionova și plănuiește să o ia de soție, potrivit declarațiilor sale făcute pe social media © Instagram Stories
Alex Bodi are intenții serioase cu Daria Radionova și plănuiește să o ia de soție, potrivit declarațiilor sale făcute pe social media © Instagram Stories

Nu rata: Daria Radionova și Alex Bodi, fericiți în Ajun de Crăciun! Cum s-au filmat cei doi iubiți în curtea vilei din Tunari și cum au împodobit locuința luxoasă | FOTO & VIDEO

Alex Bodi, declarații despre Daria Radionova înainte să fie săltat de DIICOT

Înainte să fie arestat preventiv alături de alte șapte persoane, controversatul om de afaceri și-a asumat relația cu Daria Radionova.

“Nu sunt un bărbat căsătorit ca să am amantă și nici nu am o relație ca să am amantă. Daria nu este amanta mea, este iubita mea”, a declarat fostul soț al Biancăi Drăgușanu într-un interviu oferit pentru Antena Stars, înainte să fie săltat de DIICOT în dimineața zilei de 11 noiembrie 2020.

Află și: De ce nu l-a părăsit Bianca Drăgușanu pe Alex Bodi, deși o bătea. Informațiile au ieșit la iveală abia acum

Milionarul din Mediaș este acuzat că ar fi recrutat mai multe tinere pe care le-a obligat să se prostitueze, el fiind acuzat şi de o infracţiune de şantaj, potrivit jurnaliștilor de la Agerpres.