Alex Bodi și Daria Radionova, războiul declarațiilor după despărțire + Ioana și Ilie Năstase, „armistițiu” de Paște

Publicat: 16/04/2021 | 21:32

CANCAN.RO prezintă super-producția CANCAN NEWS, care dezvăluie totul despre vedetele din România. Sunt cele mai tari subiecte din showbiz și nu numai, acum într-o formă cu totul nouă. Stați cu ochii pe noi și dați play, pentru o experiență unică!  Iată, pe scurt, ce v-am pregătit în ediția de azi.

DARIA A AJUNS LA VORBA BIANCĂI DRĂGUȘANU

Se pregăteau să meargă în fața altarului, dar și-au spus adio pentru totdeauna! Alex Bodi și Daria Radionova nu mai formează un cuplu, iar noi am aflat adevăratul motiv. Declarațiile exclusive ale lui Bodi pentru CANCAN.RO au fost urmate de o reacție pe măsură din partea Dariei.

COVID-UL A “LOVIT” 2 DIN 3 SUD-EST

Laurențiu Duță s-a vindecat de Covid-19! Solistul trupei 3 Sud Est făcuse prima doză de vaccin, dar tot a contractat virusul. Artistul a fost însă mult mai norocos decât colegul lui, Mihai Budeanu, și a avut o formă ușoară a bolii.

IOANA ȘI ILIE NĂSTASE FAC PAȘTELE ÎMPREUNĂ

Ilie Năstase a fost iertat de Ioana. Decizia nu ar fi însă definitivă, ci doar pentru perioada Paștelui. Încă soția marelui tenismen se arată îngăduitoare, deși divorțul e la un pas să se pronunțe.

SÂNGELE APĂ NU SE FACE

Avem imagini exclusive cu Oana Lis, după ce a aflat că tatăl ei a murit. Soția fostului primar al Capitalei este vizibil afectată de vestea tristă, deși relația cu tatăl ei ar fi fost, de fapt, una toxică.

NICI EI NU-ȘI MAI AMINTESC CĂ AU FOST ÎMPREUNĂ

A trecut atât de multă vreme, încât au și uitat că au fost împreună. Iar dacă nici voi nu vă amintiți, vă readucem acum în atenție unele dintre cele mai frumoase cupluri de la noi. Începem seria cu Răzvan Fodor și Catrinel Menghia, a căror relație… n-a fost să fie.