Alex Bodi și-a făcut bagajele și a plecat. Totul s-a întâmplat după ce a „altoit-o” pe mama Biancăi Drăgușanu în parc

Publicat: 09/03/2020 | 10:41

Acum trei zile, Bianca Drăgușanu a avut parte de momente mai puțin plăcute, după ce mama ei a sunat la numărul de urgență 112 și a anunțat că… ginerele ei o agresează. Mai mult, surse din Poliție au declarat, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, că ”este nemulțumită de relația pe care fiica ei o are cu soțul”.

Totul a început  după o discuție mai aprinsă între cei doi. Musculosul s-ar fi enervat după reproșurile pe care le-ar fi primit din partea soacrei și ar fi avut un acces de furie. Potrivit martorilor, bărbatul a înjurat-o și ar fi sărit să o lovească pe mama Biancăi. De altfel, Bianca Drăgușanu a izbucnit în plâns – în direct, la Kanal D -, fiindcă soțul său a supărat-o chiar de ziua sa de naștere. Bărbatul i-a făcut o scenă de gelozie, iar motivul a fost o fotografie pe care Bianca a postat-o pe Instagram. În respectiva fotografie, diva apare îmbrăcată cu un sacou roz, iar Alex Bodi i-a sugerat că este… mult prea sexy și indecentă.

„Situația este în felul următor. Eu tot încerc, de un an jumătate, tot încerc să fiu cea mai bună variantă a mea. Eu sunt un om mândru de mine și de realizările mele. Consider că nu am ce să îmi reproșez, mai ales în relația pe care o am cu actualul meu soț, cu oamenii alături de care lucrez. Eu consider că am milioane de motive să fiu fericită și să fiu iubită. Nu vreau să plâng de ziua mea, dar plâng”, a spus Bianca. Ei bine, surpriză de proporții. Soțul Biancăi a decis că are nevoie de o perioadă de… liniște în viața personală.

Alex Bodi, fără Bianca Drăgușanu

”Cu meu, nașul acestui îngeraș dulce, Clara!”, a scris Bodi în dreptul uneia dintre fotografiile postate pe pagina sa de Instagram.

Partenerul de viață a plecat la Monte Carlo

După acest incident care a tensionat – din nou – relația, partenerul de viață al Biancăi Drăgușanu a plecat… la Monte Carlo, postând și imagini sugestive pe pagina sa de Instagram. Dar nu este împreună cu Bianca, spre surprinderea tuturor, iar fanii au început să pună întrebări… cel puțin delicate.

”Ai deja pe alta?”, ”Unde este Bianca? fara Bianca parca Nu ai nici un farmec”, au fost două dintre comentariile lăsate de vizitatorii paginii de Instagram.