Alex Bodi și-a bruscat fosta soție de față cu copilul. De la ce a pornit scandalul

Publicat: 01/01/2021 | 11:13

 

Alex Bodi, în scandal cu fosta soție. Afaceristul a bruscat-o pe Iulia Sălăgean de față cu copilul pe care-l au împreună. Motivul? Iulia venise să-și ia copilul, iar Bodi nu a fost de acord. 

Scandalul dintre Alex Bodi și fosta lui soție a avut loc ieri după-amiază. Femeia venise să-și ia fetița de acasă de la Bodi, doar că acesta nu a fost de acord. Iar de aici și până la un scandal nu a mai fost mult. În momentul în care Iulia a ajuns în fața casei lui Bodi, acesta i-a spus că nu-i permite să plece cu fetița. În acel moment, Iulia ar fi încercat să intre în casă, doar că în acel moment Bodi ar fi bruscat-o iar la întreaga scenă a asistat fiica lor care plângea.

Bodi ar fi lăsat-o să plece doar când Iulia ar fi început să țipe

Potrivit surselor, se pare că era rândul Iuliei să stea cu fetița, doar că Alex Bodi nu voia să se despartă așa repede de fiica lui. Bodi voia să meargă într-un centru comercial. La ora 14:30 Iulia a ajuns la casa afaceristului, dar  Bodi ar fi închis porțile ca ea să nu poată ieși. Lucrurile s-ar fi calmat doar în momentul în care Iulia a început să țipe după ajutor.