Alex Bodi s-a mutat în Anglia cu ”amanta” la două săptămâni de la divorț?! Avem imaginile care l-au dat de gol!

Publicat: 22/03/2020 | 18:58

În timp ce Bianca Drăgușanu face declarații în presă că fostul ei soț o ”imploră” să se împace cu ea și o sună ”de câteva zeci de ori pe zi”,  CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA a aflat ce face de fapt Alex Bodi la ora actuală. Potrivit unor informații de ultimă oră aflate de noi, omul de afaceri s-a mutat cu sexy ”amanta” Daria Radionova, în Anglia. Iar bărbatul nu se mai ascunde deloc! Se pare că încet, încet cei doi își oficializează relația.

În urmă cu două săptămâni, pe când semnau actele de divorț,  CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA a aflat că Alex Bodi ar fi avut o relație extraconjugală cu râvnita rusoaică de ceva timp. (VEZI: AVEM DOVADA CĂ ALEX BODI ȘI SEXY-RUSOAICA S-AU ÎNTÂLNIT LA LONDRA, ÎNAINTE DE DIVORȚ)

Bianca Drăgușanu nu doar că a confirmat zvonurile și supozițiile noastre, ci a adăugat că Daria Radionova n-ar fi singura ”amantă” pe care afaceristul o are. Contactat fiind, Alex Bodi a dezmințit total aceste acuzații.

NU se mai ascund! Afaceristul s-a mutat la rusoaică în Londra

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor noi informații și imagini în prim-planul cărora se află fostul soț al Biancăi Drăgușanu și sexoasa rusoaică Daria Radionova, femeia cu care afaceristul ar fi „tradus-o” pe Bianca Drăgușanu. Fotografiile surprinse duminică, 22 martie, confirmă practic relația amoroasă dintre rusoaică și omul de afaceri din Mediaș. Cei doi amorezi și-au postat fiecare pe contul de Instagram poze din camera unui hotel luxos din Londra, luându-și romantic micul dejun împreună.

 

Bianca, asaltată cu apeluri și mesaje de la Alex Bodi

Recent, Bianca a declarat în presă că fostul soț o caută insistent cu gânduri de împăcare.

Vezi și: BIANCA DRĂGUŞANU, PRIMA REACŢIE DUPĂ CE ALEX BODI A ANUNŢAT CĂ S-AU ÎMPĂCAT: „MĂ SUNĂ DE ZECI DE ORI SĂ-MI SPUNĂ CĂ MĂ IUBEŞTE”

„Fostul meu soț mă sună de câteva zeci de ori pe zi să-mi spună că mă iubește, că îi este dor de mine, că vrea să ne împăcăm și că îi pare rău pentru tot.

Mai mult decât atât, pentru că vă spuneam că îmi zice că îi este dor de mine și pentru că am ajuns să nu mai cred doar în cuvinte, mi-a zis că este suficient să aibă aprobarea mea și mi-a zis că face imposibilul să ajungă în București, să închirieze un privat jet și să ajungă la Capitală doar să vorbească cu mine. Dar pentru mine nu mai reprezintă credibilitate.”, a declarat Bianca Drăgușanu, pentru Spynews.