Alex Bodi s-a îmbrăcat de la Cătălin Botezatu în spatele gratiilor

Publicat: 20/12/2020 | 23:43

Au iubit aceeași femeie și se pare că asta nu e tot. Șederea în închisoare a scos la lumină detalii importante din relația lui Alex Bodi cu nimeni altul decât Cătălin Botezatu. Musculosul pare că se dă în vânt după creațiile vestimentare semnate de celebrul designer, iar imaginile vorbesc de la sine. CANCAN.RO vă prezintă detalii inedite!

Alex Bodi nu a renunțat nici măcar în spatele gratiilor la eleganță, lux și opulență. Deși celula de care a avut parte nu a fost nici pe departe la nivel de vilă, musculosul a demonstrat că rămâne la fel, indiferent de situație.

Îmbrăcat în arest ca la Nuba sau Loft

Tocmai de aceea, dacă vorbim de eleganță, ar fi de punctat că Alex Bodi este mare fan al creațiilor vestimentare semnate de nimeni altul decât Cătălin Botezatu.

Ei bine, la ieșirea de după gratii, Alex Bodi a cărat după el o husă de la un costum Viggo, brand care este semnat de Cătălin Botezatu.

La ieșirea din arest, Alex Bodi a avut printre bagaje inclusiv o husă Viggo, firma lui Cătălin Botezatu

(NU RATA: DARIA RADIONOVA, SURPRIZE PENTRU ALEX BODI ÎN MIEZ DE NOAPTE, DUPĂ CE A SCHIMBAT CELULA CU VILA LUXOASĂ DIN VOLUNTARI)

Acest lucru scoate la lumină faptul că fostul soț al Biancăi Drăgușanu s-a îmbrăcat la costum chiar și în spatele gratiilor și s-a purtat ca un adevărat domn, ca atunci când se pregătea de o ieșire de pomină la Nuba sau Loft.

Ce spunea Cătălin Botezatu despre arestarea lui Alex Bodi

La scurt timp de la arestarea lui Alex Bodi, celebrul designer Cătălin Botezatu a vorbit deschis despre problemele cu care se confruntă controversatul afacerist.

”Până la sentința finală există prezumția de nevinovăție. Dacă se va demonstra că aceste capete de acuzare sunt reale, atunci trebuie să se supună rigorilor legii. Prostituția, traficul de persoane sunt lucruri pe care orice om din societate nu le acceptă.

Nimeni nu cred că e de acord cu astea. E de condamnat! Din păcate, aceste lucruri au luat amploare la noi în țară. Eu, cunoscându-l, îmi doresc să nu aibă prea multă tangență cu această promiscuitate și să iasă, într-un fel sau altul basma curată. Eu nu doresc răul nimănui”, ne-a declarat Cătălin Botezatu, în urmă cu puțin timp.

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu, disperat în spatele gratiilor?!

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu ar fi ajuns la disperare din cauza interdicțiilor din arest. După cum au afirmat mai multe surse din anturajul acestuia, Alex Bodi n-ar mai fi avut acces la injecțiile cu steroizi, pe care și le administra și de trei ori pe zi atunci când se afla în libertate.

(CITEȘTE ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU, CINĂ ROMANTICĂ ALĂTURI DE NOUL IUBIT. CU CE DARURI A SURPRINS-O BĂRBATUL, DUPĂ CE S-A AFLAT CĂ ALEX BODI VA FI CERCETAT ÎN AREST LA DOMICILIU)

”Nu-i bine deloc! E disperat. Nu mai poate să își administreze steroizii. Înainte de a fi arestat, Alex Bodi băga și trei doze într-o singură zi. E distrus din toate punctele de vedere. E foarte greu pentru el în arest”, ne-a dezvăluit o persoană din anturajul acestuia.

Ritual secret în închisoare

Cu toate că nu s-a adaptat stilului din arest, ex-iubitul Biancăi Drăgușanu și-ar fi făcut un ”ritual” ce i-a șocat pe gardieni. Din câte se pare, Alex Bodi nu a renunțat la viața sportivă. Acesta și-ar fi făcut un ”ritual” din a se antrena de trei ori pe zi, în camera în care a fost arestat. Lucru ce i-ar fi șocat chiar și pe gardieni, dar și pe colegii de celulă.

”Nu a renunțat la sport. Se antrena în celulă, de trei ori pe zi. I-a șocat pe gardieni. A cerut să îi fie permis ca să primească gantere, dar și alte materiale pentru antrenament, dar a fost refuzat. A fost extrem de afectat de acest refuz”, ne-a mai declarat o persoană din anturajul lui Alex Bodi.

Alex Bodi scapă de arestul preventiv

Recent, au apărut veștile îmbucurătoare pentru fostul soț al Biancăi Drăgușanu. Mai exact, Alex Bodi va fi cercetat în arest la domiciliu în dosarul de crimă organizată.

„În baza art. 425 ind.1 alin. 7 pct. 2 lit. a C.pr.pen. raportat la art. 204 C.pr.pen; Desfiinţează în parte încheierea atacată cu privire la inculpaţii Bodi Alexandru Nicolae, Lăcătuş Marius Adrian şi Lăcătuş Narcis Dumitru şi rejudecând: În baza art. 237 alin 1 şi 2 C.pr.pen., art. 242 alin. 2 C.pr.pen., şi art. 218 C.pr. pen., respinge propunerea de prelungire a măsurii arestării preventive faţă de inculpaţii Bodi Alexandru Nicolae, Lăcătuş Marius Adrian şi Lăcătuş Narcis Dumitru şi dispune înlocuirea măsurii arestării preventive cu măsura arestului la domiciliu faţă de inculpaţii Bodi Alexandru Nicolae, Lăcătuş Marius Adrian şi Lăcătuş Narcis Dumitru, pe o durată de 30 de zile, începând cu data 18.12.2020 şi până la data de 16.01.2021, inclusiv.

În baza art.221 alin.1 C.pr.pen. impune inculpatului Bodi Alexandru Nicolae, obligaţia de a nu părăsi imobilul unde locuieşte fără forme legale situat în com. Tunari, jud. Ilfov, fără permisiunea organului judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza.

În baza art.221 alin.2 C.pr.pen., pe durata arestului la domiciliu inculpatul Bodi Alexandru Nicolae are următoarele obligaţii:

– să se prezinte în faţa organului de urmărire penală sau a judecătorului de drepturi şi libertăţi, a judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei de judecată, ori de câte ori este chemat;

– să nu comunice cu persoanele vătămate”, a fost decizia Curții de Apel Craiova.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.