Alex Bodi, reuniune de familie în super-vila din Tunari. FOTO EXCLUSIV

Publicat: 24/04/2021 | 18:25

Alex Bodi se bucură de un weekend de poveste, căci alături de el sunt cei doi copii pe care îi are din prima și a doua căsătorie. Jacqueline, fiica cea mare a afaceristului din Mediaș, i-a făcut o surpriză, căci a venit tocmai din Spania să fie alături de tatăl ei, pe care îl vizitează cât de mult poate. Cu această ocazie, Selena, cea de-a doua fiică a omului de afaceri, a fost chemată pentru a petrece timp de calitate cu sora și tatăl ei.

Alex Bodi are lipici la copii și animale de companie. Mai mereu apare în social media fie alături de patrupede care îi țin de urât în conacul de 700 de mii de euro din Tunari, fie alături de cei doi copii ai săi. Și pentru că se află, încă, în arest la domiciliu, milionarul își petrece majoritatea weekend-urilor în familie, la un grătar, în liniște.

Până acum, Daria Radionova i-a fost alături fostului soț al Biancăi Drăgușanu, însă s-au despărțit după cinci luni de relație, exact timpul pe care milionarul îl petrece din noiembrie în arestul la domiciliu, în dosarul de proxenetism în care este anchetat.

Pentru că Daria a plecat, ba chiar a început să facă acuzații la adresa lui – asta după ce a spus că era bărbatul visurilor ei și că vrea să-l ia de soț – Alex Bodi stă cu familia. Timpul petrecut în arestul la domiciliu l-a făcut se reflecteze mai mult asupra situației amoroase, iar CANCAN.ro a aflat că milionarul ar fi iertat-o pe Bianca Drăgușanu pentru plângerile depuse pe numele lui, ba, mai mult, că ar căuta să aibă o relație de prietenie cu diva, care, de asemeea, pare să fi îngropat securea războiului. (NU RATA: DETALIILE NEGOCIERII SECRETE DINTRE BIANCA ȘI BODI)

O viață amoroasă agitată

Cei doi foști soți s-au cunoscut în urmă cu trei ani, iar chimia dintre ei a fost atât de puternică încât în relația lor au existat atât momente de maximă tensiune, cât și clipe minunate. Bianca Drăgușanu a reușit să-l facă pe neliniștitul Alex Bodi să o ia de nevastă cu un inel cu diamante de 10.000 de euro, inel pe care i l-a dat înapoi la despărțire și care a ajuns pe mâna Dariei Radionova, până la urmă.

Deși s-a despărțit de Bianca la finalul lunii noiembrie 2020, Alex Bodi ar fi rămas tot cu gândul la fosta prezentatoare. În relația celor doi au fost bătăi, certuri aprinse, dar și dispute mediatice care au ținut prima pagină.

Milionarul din Mediaș a fost căsătorit de trei ori. Prima dată cu Ramona, femeia care i-a dăruit primul copil. Apoi cu Iulia Sălăgean, cea care i-a mai făcut o fetiță. Al treilea mariaj a fost cu Bianca Drăgușanu, cu care plănuia să devină tată pentru a treia oară, de gemeni, băieți, după cum CANCAN.RO a relatat la momentul respectiv.