Alex Bodi, replică dură la adresa Biancăi Drăgușanu! Cum a reacționat atunci când a fost întrebat de mutarea definitivă a blondinei, în Dubai

Publicat: 08/01/2021 | 19:24

S-au iubit, s-au despărțit, s-au împăcat, dar acum se pare că drumurile lor s-au separat. Mai mult, se pare că Alex Bodi nu vrea să mai audă nici în ruptul capului de Bianca Drăgușanu.

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu nu vor să mai audă unul de celălalt și se pare că nimic nu-i mai leagă. Cei doi sunt pe drumuri separate și nici măcar ideea Biancăi de a se muta definitiv în Dubai nu îl mai interesează pe afaceristul din Mediaș.

Întrebat despre acest lucru, Alex Bodi a menționat că nu îl mai interesează nimic din ceea ce ține de fosta lui soție și nici nu vrea ca numele său să mai fie asociat vreodată cu ea.

„Nu lucrez la bancă. Nu mai vreau să fiu asociat cu acest nume sub nicio formă. Indiferent de aspect. Nu mă mai interesează. Sunați-o pe dânsa, nu mă interesează. Întrebați agenții imobiliari, nu știu”, a spus Alex Bodi.

Alex Bodi urmează să afle dacă se întoarce în spatele gratiilor

Acuzat de trafic de persoane, șantaj și proxenetim, Alex Bodi așteaptă acum decizia magistraților, care urmează să fie pronunțată pe 18 ianuarie.

„Magistrații au decis amânare. 18 ianuarie în ambele dosare. Trebuie studiate cauzele, dosarele, probele, documente video, tot ce este necesar ca și judecătorul să analizeze propunerea și măsurile, pentru care s-a dat termen de 18 ianuarie. Până pe data de 18 nu se întâmplă nimic. Ne vedem pe 18 ianuarie. Măsura rămâne. Ramâne să fie verificată în termenul din 18”, a declarat avocatul lui Alex Bodi, pentru Antena Stars.

Alex Bodi a fost pus sub acuzații grave precum proxenetism, șantaj și trafic de persoane:

„În cele mai multe cazuri, victimele au fost ţinute în imobile închiriate de către liderul grupării, au fost transportate zilnic la locurile unde erau obligate să practice prostituţia, erau permanent controlate/supravegheate, iar sumele de bani erau luate în totalitate de membrii grupării. În urma cercetărilor, s-a stabilit faptul că tinerele au fost exploatate cu precădere în cluburi de noapte sau locaţii închiriate pe teritoriul Germaniei, pe raza oraşelor Berlin, Bonn, Stuttgart şi Frankfurt (Germania), dar şi pe teritoriul altor state europene (Italia, Spania, Marea Britanie, Cehia, Elveţia, Austria). Unele dintre victime au fost vândute altor traficanţi în scopul exploatării, persoanele care le-au preluat primind şi informaţii în legătură cu victima, comportamentul acesteia pe perioada cât a fost exploatată, informaţii despre familie, toate acestea în scopul de a fi şantajată pentru a fi exploatată şi controlată cu mai multă uşurinţă”.