Alex Bodi reacționează la dezvăluirile Biancăi: „Este instabilă psihic. Ea m-a șantajat și m-a amenințat că se sinucide” + “Consumă medicamente și…”

Publicat: 17/03/2020 | 23:43

Continuă războiul declarațiilor în cea mai mediatizată “telenovelă” din showbiz. După ce Bianca Drăgușanu ne-a mărturisit, în exclusivitate, că a fost agresată de fostul soț pentru că acesta nu ar fi acceptat pronunțarea divorțului și l-a dat în vileag cu dosarul penal emis de autoritățile din Germania, pe numele lui, pentru trafic de substanțe interzise, Alex Bodi face și el o serie de dezvăluiri cutremurătoare despre frumoasa blondină. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă noile mărturii, în exclusivitate. (VEZI ȘI: Bianca îl dă în vileag pe Alex Bodi)

CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA a aflat detalii explozive din culisele căsniciei dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi! După ce a fost „expus” în spațiul public de către fosta soție, care ne-a povestit totul despre coșmarul prin care a trecut alături de afacerist – și care ar fi durat un an – Alex Bodi vine cu varianta lui și schimbă firul poveștii. (NU RATA: PRIMA REACȚIE A SEXY-RUSOAICEI, DUPĂ CE S-A ÎNTÂLNIT CU ALEX BODI ÎN LONDRA CHIAR ÎNAINTE DE A DIVORȚA DE BIANCA DRĂGUȘANU).

Alex Bodi, totul despre bătaia pe care i-a dat-o Biancăi Drăgușanu

Contactat de CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, Alex Bodi a declarat că incidentul violent dintre el și Bianca a avut loc în Viena și a susținut că, sub nicio formă, lucrurile nu stau așa cum ne-a declarat blondina, în urmă cu doar trei zile. Fostul soț al vedetei ne-a povestit, în exclusivitate, că Bianca putea să facă orice: să meargă la poliție, să îl acționeze în instanță pentru pronunțarea divorțului și să ia orice decizie voia. Însă acest lucru nu s-a întâmplat, spune Alex Bodi, pentru că fosta prezentatoare de televiziune nu și-ar fi dorit, cu adevărat, separarea de el.

Alex Bodi a făcut noi dezvăluiri despre relația cu Bianca Drăgușanu

Deși recunoaște că a lovit-o pe Bianca Drăgușanu, Alex Bodi spune că vedeta exagerează și lucrurile nu au stat atât de rău precum a povestit ea.

„Incidentul violent dintre noi a avut loc în Viena, în data de 2 decembrie, poza pe care ea a postat-o pe Instagram și pe Facebook este postată pe 3 decembrie. Ea, dacă voia să divorțeze, termenul nostru de divorț era pe 3, ea putea să mă denunțe că nu m-am prezentat la divorț. Ea nu a vrut divorțul, de-aia a venit cu mine, de-aia a făcut tot scandalul. 

Iar bătaia asta rea despre care spune ea… dacă era atât de tare bătută, că ea exagerează… de la o palmă, la 30 de picioare, dacă era atât de rău bătută, ea nu putea să treacă granița. 

Bianca, pe 2 decembrie, era în avion și eu personal am lăsat-o la aeroportul din Viena și s-a întors singură la București. Dacă își dorea atât de mult divorțul, dacă își dorea atât de mult să se rupă de mine sau să meargă la poliție, nu a oprit-o nimeni. 

Era singură, putea să ia orice decizie dorea, putea să meargă la poliție, putea să facă orice. Banii pe care i-am virat eu în contul ei, i-am virat pe data de 4 decembrie, după ce s-au potolit, să zic așa, apele. Asta e încă o minciună din partea ei, că ea se contrazice cu ceea ce spune”, a spus Alex Bodi, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA. 

„Nu sunt stări demne de o femeie matură”

Deși a povestit în direct la Antena Stars că și-ar fi tăiat venele, lucru pe care ni l-a mărturisit și Bianca Drăgușanu, în exclusivitate, Alex Bodi a negat acum acest lucru și, mai mult de atât, fostul soț al vedetei ne-a povestit că cea care a apelat la șantaj și a avut chiar și tentative de sinucidere a fost chiar Bianca. (CITEȘTE ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU, DESFIGURATĂ DE ALEX BODI! IMAGINEA CARE ÎNGROZEȘTE PE ORICINE…)

Alex Bodi a mai declarat, în exclusivitate pentru site-ul nr. 1 din România, că poate să demonstreze oricând că Bianca minte și el are dreptate în ceea ce spune. Pe deasupra, fostul soț al vedetei a mărturisit că Bianca ar fi un om instabil psihic și că, prin tentativele de șantaj, aceasta l-a făcut mereu să se întoarcă la ea.

„Iar referitor la tăiatul venelor… eu pot să îmi arăt mâinile oricând, dacă trebuie, să vedem cine și-a tăiat venele. Chestiile cu șantajul și cu amenințările de sinucidere au venit, pur și simplu, de la ea. Tentativele ei de șantaj și modul în care mă făcea pe mine să mă întorc mereu și mereu la ea țineau de chestia asta, că vrea să se omoare.

Lucrurile astea o să le demonstrez lumii, ca să vadă lumea ce minciuni spune și de ce chestii se poate folosi o femeie care cred că e instabilă psihic la momentul ăsta, având în vedere trecutul ei, medicamentele pe care le consumă, întâmplările din viața ei. Nu sunt stări demne de o femeie matură, de 38 de ani. Mi se pare penibil că a ajuns să declare asemenea lucruri, asemenea calomnii”, a conchis Alex Bodi, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Ce spune Bianca Drăgușanu despre episodul violent dintre ea și fostul soț

Varianta Biancăi Drăgușanu este total diferită față de ceea ce ne-a declarat Alex Bodi, în exclusivitate. Vedeta ne-a explicat cum au stat lucrurile, din punctul ei de vedere. Fosta moderatoare de televiziune a mărturisit că între ea și Alex Bodi a avut loc un episod extrem de violent, chiar înainte de pronunțarea divorțului, pe care fostul său soț ar fi încercat să o evite cu orice preț. Bianca Drăgușanu a mărturisit că Alex Bodi a lovit-o cu bestialitate în mașină și a încercat să o ia cu el în Viena, pentru a evita pronunțarea divorțului. Pentru că decizia blondinei a fost una radicală, Alex Bodi ar fi devenit violent. (VEZI ȘI: ALEX BODI, ADEVĂRUL DESPRE BUNĂCIUNEA PENTRU CARE AR FI LĂSAT-O PE BIANCA DRĂGUȘANU).

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu, până nu demult un cuplu reușit

„Eu nu m-am dus după el la Viena, el m-a luat la Viena din teamă, a vrut cumva să mă întoarcă din drum, nu-și dorea acel divorț care trebuia să se pronunțe pe data 3 decembrie. În drum spre aeroport a avut loc o discuție între noi, i-am zis că eu îl aștept acasă să divorțăm, el a început să mă jignească, eu i-am răspuns la fel, dar a devenit violent și m-a bătut rău de tot în mașină. (VEZI AICI: BIANCA ÎN DENUNȚĂ PE ALEX)

În starea în care eram, am urcat în avion și am venit acasă. Printr-un prieten comun, a doua zi, a încercat să ia legătura cu mine. Mai mult, mă suna de pe diverse numere de telefon. Mi-a zis să accept această sumă de bani pentru că știa că am de onorat niște evenimente. El mi-a virat banii ăștia în cont pentru că știa că două săptămâni nu pot ieși din casă, așa că, de frică să nu ajung la poliție și să declar ceea ce mi-a făcut, mi-a plătit această sumă, sumă pe care eu trebuia să o încasez, lucru ce nu s-a mai întâmplat din cauza faptului că a trebuit să stau în casă, să mă recuperez”, a spus Bianca Drăgușanu, în urmă cu câteva zile, pentru site-ul nr. 1 din România.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)