Alex Bodi, primele reacții după ce Bianca Drăgușanu a fost surprinsă în tandrețuri cu Gabi Bădălău: “Mulțumesc”

Publicat: 07/01/2021 | 17:33

După ce au apărut în presă imaginile cu Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău în tandrețuri, Alex Bodi a avut câteva reacții publice. Și dacă unii s-au așteptat ca afaceristul să îi transmită fostei soții mesaje “înțepătoare”, ei bine, nu s-a întâmplat acest lucru. Milionarul din Mediaș a făcut câteva dezvăluiri despre viața privată.

Alex Bodi, primele reacții după ce Bianca Drăgușanu a fost surprinsă în tandrețuri cu Gabi Bădălău

Aflat în arest la domiciliu, Alex Bodi a întâmpinat unele situații delicate și pierderea contului de Instagram a fost una dintre acestea. Din fericire, în urmă cu câteva ore, a fost ajutat de o echipă de profesioniști să aibă din nou acces la el și a dat imediat vestea – “Mi-am recuperat contul!! Mulțumesc”, a transmis afaceristul pe Instagram Stories. Ulterior, iubitul Dariei Radionova a postat un video scurt în care apare alături de câinele său, iar azi le-a împărtășit prietenilor virtuali că a început să ia lecții de box acasă… Coincidență sau nu, de câteva săptămâni bune, și fosta lui soție face astfel de antrenamente. Unii dintre fani au fost surprinși să vadă că milionarul din Mediaș nu a publicat nicio imagine cu vreun mesaj subliminal pentru fosta parteneră de viață, care s-a distrat în compania lui Gabi Bădălău.

Contactată telefonic, afacerista a subliniat că, momentan, între ea și fostul partener al Claudiei Pătrășcanu nu poate fi vorba despre o relație amoroasă, chiar dacă au fost fotografiați în ipostaze apropiate.

Am ieșit, este adevărat. Gabi s-a comportat ca un gentleman. Deocamdată,  nu am ce să spun mai mult. Pentru că nu e nimic mai mult. Dar cu siguranță dacă va fi ceva mai mult, veți afla de la mine. Sunt o femeie singură, matură și mai ales, asumată, a declarat Bianca Drăgușanu pentru jurnaliștii publicației spynews.ro.

Alex Bodi pare că își concentrează toată atenția pe viața personală, iar reacțiile de pe social media nu sunt, deocamdată, îndreptate spre fosta soție, Bianca Drăgușanu © Instagram Stories
Alex Bodi pare că își concentrează toată atenția pe viața personală, iar reacțiile de pe social media nu sunt, deocamdată, îndreptate spre fosta soție, Bianca Drăgușanu © Instagram Stories

Vezi și: Ana-Maria Mocanu, mesaje “înțepătoare” după ce fostul ei iubit s-a pozat cu Bianca Drăgușanu: “Fă-o din dragoste, nu pentru dragoste”. Fosta asistentă TV a plecat și ea în Dubai

Gabi Bădălău, primele declarații după ce a fost filmat în compania Biancăi Drăgușanu

“Sunt un bărbat liber și asumat. Bianca este o femeie superbă și deșteaptă pe care orice bărbat și-ar dori-o ca iubită sau parteneră, dar, deocamdată, nu e nimic între noi. Doar am ieșit împreuna. Nu știm ce ne rezerva viața”, a mărturisit Gabi Bădălău, potrivit sursei citate.

Descoperă și: Alex Bodi insistă să ia legătura cu omul său de încredere. Ce răspuns final i-au dat magistrații