Alex Bodi, primele declarații în dosarul proxenetului “Sharpele Nebunu”. “Singura mea legătură e că…”

Publicat: 08/05/2020 | 23:30

După ce numele lui Alex Bodi a apărut într-un mega-dosar de proxenetism, iubitul Biancăi Drăgușanu rupe tăcerea. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă primele declarații pe acest subiect ale afaceristului. (CITEȘTE ȘI: CE LEGĂTURĂ ESTE ÎNTRE IUBITUL BIANCĂI DRĂGUȘANU ȘI PROXENETUL “SHARPELE NEBUNU”. “S-A TRANSFERAT SUMA DE…”)

În cursul zilei de vineri, o super-bombă a ”explodat” în showbiz. În propunerea de arestare preventivă a vestitului interlop Cosmin Pop, poreclit ”Sharpele Nebunu”, pus sub acuzare într-un amplu dosar de proxenetism, apare și numele iubitului Biancăi Drăgușanu. În urmă cu aproximativ doi ani, Alex Bodi i-ar fi vândut controversatului bărbat o superbă limuzină Rolls Royce. Iubitul Biancăi Drăgușanu ar fi primit, în august 2018, suma de 4.080 de euro, reprezentând una dintre ratele pentru mașină, de la o tânără care ar practica prostituția. (NU RATA: SCANDAL ÎNTRE DOUĂ ȘTIRISTE CELEBRE DIN ROMÂNIA. S-AU ALERGAT PRIN PLATOU: ”AJUTOR! MĂ BATE!”)

”Pe mine nu m-a interesat de la cine…”

Iubitul Biancăi Drăgușanu a explicat, în exclusivitate pentru site-ul nr.1 din România, care este legătura între el și controversatul interlop Cosmin Pop, poreclit ”Sharpele Nebunu”. (VEZI AICI: BIANCA DRĂGUȘANU FACE TRAFIC DE… LEUȘTEAN! VEDETA ȘI-A PUS VERDEȚURILE ȘI PE CAP)

”Singura mea legătură în treaba asta e că i-am dat mașina și el îmi plătea banii în rate. Pe mine nu m-a interesat de la cine sau ce face persoana care îmi trimitea banii. Totul este legal, există și contract. Pe acest tip îl cunosc de câțiva ani, dar niciodată nu m-a interesat cu ce se ocupă. Asta e singura mea legătură cu acest caz, eu n-am legătură cu această anchetă sau dosar”, a declarat Alex Bodi, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA.

Alex Bodi face primele declarații în dosarul proxenetului“Sharpele Nebunu”

Amănunte incredibile

”Pentru a arăta că autoturismul marca Rolls Royce Wraith îi aparține lui Pop Cosmin, dar ratele sunt achitate cu banii obținuți de pe urma practicării prostituției de către numitele P.C. și G.A., trebuie observate transferurile bancare. În continuare, arăt că din contul numitei G.A. s-a transferat către Bodi Alexandru Nicolae – fostul soț al Biancăi Drăgușanu – în data de 18 august 2018, suma de 4.080 euro, cu mențiunea rată Rolls Wraith DJ 935.

Asemenea, din contul numitei P.C., în data de 6 decembrie 2019, s-a transferat către Standard Corporate GMBH suma de 4.090 de euro, reprezentând rată Rolls Royce DJ 935 (numărul de înmatriculare al autoturismului Pop Cosmin, care a fost modificat cu mai multe inscripții și însemne privind un șarpe, porecla sa fiind Șarpele), iar în data de 22 septembrie 2019, s-a transferat suma de 2.045 euro, către Bodi Alexandru Nicolae, reprezentând jumătate rată Rolls Royce DJ 935”, se arată în dosar, conform ziardecluj.ro.

Cosmin Pop se mândrea pe internet cu limuzina cumpărată de la Alex Bodi

Stenograme halucinante

Conform probelor, o altă prostituată cu vechime apare în dosar și pe stenogramele cu „Sharpele”, reproșându-i proxenetului că trăiește de pe urma fetelor trimise ”la produs”. (NU RATA: LIDIA BUBLE URMA SĂ SE MĂRITE CU VEDETA DE LA “SURVIVOR”, DAR…)

POP C.: ”O femeie?”

POP C.S.: ”Se lasă pe tânjală la 30 de ani?

O DOAMNĂ: ”Femeia nu poate face singură dacă nu-i susținută de bărbat.”

POP C.: ”Exact”

POP C.S: ”Păi io…”

POP C.: ”Femeia poate să tot facă.”

POP C.S.: ”Da, p&^*.”

O DOAMNĂ: ”Că la voi în ziua de astăzi femeile fac banii și voi stați trântori și vă lăudați că aveți bani în jeb pe spatele lor.”

POP C.S.: ”O venit, în sfârșit, vremea de pe vremea regilor, când femeile lucră, la lucru cu ele.”

O DOAMNĂ: ”Da, da, la lucru cu ele că-s proaste.”

POP C.S.: ”Femeile trebe să lucre, că femeile tătă viața lor o fost numa slugi.”

O DOAMNĂ: ”Da, da, îhî, dară că.”

POP C.S.: ”N-aveți voi nici măcar, n-aveți voi nici măcar în altar, bă, vă bate Dumnezo și când vorbiți.”

O DOAMNĂ: (n.l. neinteligibil)…

POP C: ”Un bărbat adevărat face el banu și femeia stă cu copiii acasă.”

POP C.S: ”Bărbat adevărat, un bărbat adevărat stă și femeia lucră, îi angajată.”

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)