Alex Bodi, primele declarații după divorțul de Bianca Drăgușanu! ”Ne-am certat de vreo șase, șapte ori. Îmi dă foc și mă provoacă fără să-i fac nimic!”

Publicat: 10/03/2020 | 16:52

Alex Bodi face primele declarații după divorțul de Bianca Drăgușanu. Omul de afaceri este de părere că fosta soție l-a provocat fără să-i facă acesteia nimic.

Într-un interviu pentru Kanal D, omul de afaceri, Alex Bodi, a mărturisit motivul principal pentru care au ajuns la o ruptură definitivă – mama Biancăi. Bărbatul este de părere că Madi a intervenit exagerat în relația celor doi.

”Apelurile la 112 au fost făcute de mama ei, pentru că nu mă mai agrează. O mamă nu are dreptul să se amestece în felul ăsta într-o relație. Mama nici nu trebuia sa existe zilele trecute între noi doi în discuție, cu toate că au existat niște momente în care i-am vorbit dânsei urât.” , a mărturisit omul de afaceri.

De asemenea, Alex Bodi a spus că pentru ieșirile nervoase și-a cerut scuze în fața Biancă Drăgușanu. ”Eu sunt un om care își asumă orice. La fel și ieri când mi-am cerut iertare în fața Biancăi.”

Înainte de divorț, Bianca și Alex au avut parte de un mare scandal la notar. VEZI: SCANDAL DE ZILE MARI LA NOTARIATUL LA CARE S-AU PREZENTAT BIANCA DRĂGUȘANU ȘI ALEX BODI PENTRU DIVORȚ. BLONDINA A ȚIPAT ÎN STRADĂ: ”SUNAȚI LA 112!”

”Ne am certat de vreo șase, șapte ori!”, a mărturisit bărbatul.  De asemenea, Alex Bodi s-a enervat cumplit când a văzut că vedeta vine la notar însoțittă de doi bodyguarzi.

”Nu vreau eu să-ti fac ție nimic. Îmi dai foc și mă provoci fără să-ți fac nimic!” i-a spus bărbatul la notar.

Mai mult, Alex Bodi a confirmat faptul că i-a luat telefonul Biancăi Drăgușanu.”I-am zis: uite ăsta e telefonul meu, eu ți l-am luat, am facut partajul, eu rămân cu el. ”