Alex Bodi, pregătit să devină tătic din nou? Ce a răspuns Daria Radionova, după ce a fost întrebată când face un copil

Publicat: 12/01/2021 | 08:33

De când s-a întors din spatele gratiilor, Alex Bodi este cel ami fericit. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu trăiește o poveste de dragoste intensă alături de Daria Radionova și se pare că cei doi au planuri mari pentru viitor.

Nu le mai pasă nici de gurile rele, nici de ceea ce a fost în trecutul lor. Se bucură de prezent și trăiesc fiecare clipă la maxim. Alex Bodi și Daria Radionova au dus relația la un alt nivel și sunt mai îndrăgostiți ca niciodată. Mai mult, se pare că moldoveanca vrea să-l facă tătic pe iubitul său!

De curând, Daria Radionova a organizat o sesiune de întrebări pentru fanii săi, pe contul ei de Instagram. La un moment dat, un internaut a întrebat-o când anume va face copii. Fără reținere, Daria Radionova a răspuns scurt și la obiect: „Curând”, pesemne că lucrurile între ea și Alex Bodi merg cum nu se poate mai bine.

Alex Bodi și Daria Radionova își pregătesc nunta

În a doua zi de Crăciun, Alex Bodi și-a provocat fanii la o serie de întrebări și curiozități pe Instagram Stories. Unele dintre mesaje sunt despre povestea de iubire pe care o trăiește de aproape două luni cu Daria Radionova.

Despre cum este afacerista de 27 de ani în relație și cum se înțelege cu ea, milionarul a spus: “Mai mult decât atât nu aș putea cere!! Mulțumim frumos”. Într-o altă postare, el a reiterat că încă vrea să devină tată de doi băieți: “Asta îmi doresc cel mai mult”.

La mesajul: “Vrem să te vedem însurându-te cu Daria. Pe când nunta?”, Alex Bodi a dezvăluit: “Cine știe… poate curând dacă Dumnezeu vrea asta!!”. Când a fost întrebat: “De ce nu ți-ai lăsat puțin timp pentru tine înainte să începi altă relație? Mult noroc”, fostul soț al Biancăi Drăgușanu a răspuns astfel: “Nu am avut nevoie pentru că am știut ce îmi doresc! Toate cele bune și ție”. Milionarul a divorțat de fosta prezentatoare de la Kanal D la notar pe 10 martie 2020.