Alex Bodi o protejează pe Bianca: „Toate aceste lucruri s-au întâmplat fără acordul ei”. Ce ar fi făcut de fapt mama vedetei

Publicat: 12/03/2020 | 10:01

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu, Alex Bodi, a vorbit despre conflictul pe care l-a avut recent cu mama vedetei. Afaceristul susține că femeia se baga prea mult în viața lui sentimentală și a chemat de nenumărate poliția pentru niște „închipuiri”.

În același timp, Alex Bodi neagă că ar fi vrut să îi dea femeii „un cap în gură” , iar majoritatea incidentelor nu s-au petrecut fără acordul Biancăi. „Cred că e a treia sau a patra oară când mama Biancăi decide să cheme poliția pe niște închipuiri sau pe simplul fapt că nu mă agreează. O să fac rost și de declarațiile polițiștilor de la secția 7 care au fost de 3 ori… S-au întâmplat lucrurile astea fără acordul Biancăi. Am și înregistrările când mama Biancăi sună la poliție fără să se întâmple nimic.

Iar referitor la chestia cu parcul… într-adevăr, eu povesteam liniștit cu Bianca pe o bancă și a venit ea (mama Biancăi, n.r.) și s-a amestecat, după care a început să mă jignească. Da, într-adevăr, m-am ridicat la dânsa și i-am zis niște chestii dar nici gând să dau în ea sau… În primul rând, trebuie să ținem cont că era și Sofia (fiica Biancăi și a lui Victor Slav, n.r.) în parc, erau o grămadă de oameni, de copii…”, a declarat Alex Bodi pentru wowbiz.

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu spune că s-a săturat ca mama vedetei să îl acuze de diverse lucruri, care nu sunt adevărate: „Nici nu-mi măsor eu forța vreodată, a fost doar o chestie verbală pentru că m-am săturat și eram cu nervii la pământ să mă tot acuze de lucruri pe care nu le-am făcut și să se bage între noi doi. În primul rând, nu înțeleg rolul dânsei, nu are alte lucruri de făcut sau ce? Păi tu trebuie să ai grijă de copil, nu trebuie să stai la urechea mea, ce vorbesc eu cu Bianca”.

Cu toate astea, fanii Biancăi știu că Bianca are o relație foarte apropiată cu mama sa, care îi este alături mai ales de când aceasta a devenit mamă.