Alex Bodi nu lasă garda jos! Afaceristul o face praf pe Bianca Drăgușanu: ”Și-a folosit propriul copil!”

Publicat: 15/03/2020 | 12:43

Alex Bodi nu lasă garda jos! Afaceristul o face praf pe Bianca Drăgușanu și o acuză pe vedetă că își folosește propriul copil.

Războiul dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi este din ce în ce mai aprins! După ce vedeta a publicat o fotografie în care apare desfigurată în urma bătăilor primite de la Alex Bofi, afaceristul lansează acum un atac dur.

Alex Bodi mărturisește că Bianca Drăgușanu își folosește propriul copil și nu se poate numi mamă. Fostul soț al vedetei a mărturisit că cea care se ocupă, în totalitate, de creșterea și îngrijirea micuței Sofia este mama Biancăi. (CITEȘTE ȘI: PRIMA REACȚIE A SEXY-RUSOAICEI, DUPĂ CE S-A ÎNTÂLNIT CU ALEX BODI ÎN LONDRA CHIAR ÎNAINTE DE A DIVORȚA DE BIANCA DRĂGUȘANU)

”Relația noastră de un an jumătate nu a fost numai cu circuri. Îmi pare rău că am ajuns la nivelul acesta. Nu vreau să-mi asum lucrurile pe care le spune ea despre mine. Nu trebuie să accept anumite acuzații care mă denigrează pe mine ca persoană. Mă deranjează că și-a folosit propriul copil. Am ținut la Sofia ca la fetițele mele. Ea ca să pozeze într-o mamă perfectă ar trebui să fie lângă fetița ei și să o crească. Nu știu cât a stat Sofia la București. Normal că spune că mama ei este îngerul ei păzitor, pentru că doar doamna Madi are grijă de fetiță. Ca să fii o mamă de bază trebuie să fii o mamă alături de fetița ta”, a declarat Alex Bodi la Antena Stars.

Bianca Drăgușanu: ”Nu eram fericită”

Invitată în emisiunea lui Teo, Bianca Drăgușanu a făcut și primele declarații după divorțul de Alex Bodi. Vedeta le-a sfătuit pe toate femeile care trăiesc ”într-o relație toxică” să iasă din ea.

„După apariția la voi în emisiune, după ziua mea, a venit și el la restaurantul în care am fost eu să petrec. La modul general, viața mea începe de astăzi. Sunt o femeie liberă. Sfătuiesc femeile care trăiesc într-o relație vicioasă, toxică, să iasă din relația asta. Din partea mea a fost iubire. Atâta timp cât respecți un om, nu ai cum să-l înșeli. Așa cum a spus soțul meu, nu are ce să-mi reproșeze.

Eu am stat într-o chestie în care nu eram fericită. Mie îmi este foarte greu să comentez niște lucruri. Copilul meu este foarte inteligent, în general copiii la vârsta asta sunt foarte inteligenți. Copilul meu era trist. Îmi este foarte greu să comentez niște lucruri. Eu am început o altă viață de azi. Cât de vesel poate fi un copil, la 1:30, cu patru polițiști în casă, cu mama care plângea și cu mine cum eram?”, a declarat Bianca Drăgușanu.