Alex Bodi, mesaj tranșant despre mariajul alături de Bianca Drăgușanu. Ce a putut să spună despre fosta lui soție

Publicat: 03/06/2020 | 13:29

Aflat în Londra, unde locuiește noua lui iubită, Alex Bodi a transmis un mesaj subliminal destul de acid despre mariajul alături de Bianca Drăgușanu. Unii dintre apropiații fostului cuplu au fost uimiți de mărturisirea afaceristului. Pe de altă parte, și fosta lui soție continuă să îi comunice anumite aspecte într-un mod efervescent.

Citește și: Bianca Drăguşanu duce războiul cu Daria Radionova la un alt nivel! Mesajul halucinant, după ce a fost părăsită de Alex Bodi: “Scroafă cu…”

Alex Bodi, mesaj tranșant despre mariajul alături de Bianca Drăgușanu

Cunoscutul afacerist din Mediaș a urcat pe Instagram Stories o imagine pe care era scris un mesaj în limba engleză, care se traduce astfel: “Am supraviețuit pentru că focul meu interior a ars mai tare decât focul din jurul meu”. Mulți dintre apropiați, dar și dintre fani sunt convinși că această idee cutremurătoare împărtășită a fost făcută în legătură cu povestea de iubire trăită alături de fosta prezentatoare de la Kanal D, care  a fost presărată de multe despărțiri și împăcări. În plus, chiar și după divorț, ei au încercat să mai dea o șansă dragostei lor… însă, planurile lor s-au destrămat repede, iar el a părăsit România și s-a întors în brațele fostei sale iubite, Daria Radionova, stabilită în Anglia.

Află și: Cum trece Bianca Drăgușanu peste despărțirea de Alex Bodi Am filmat-o la terasă cu…. + De ce a dat foc buchetului de trandafiri “A ars. Nu mă…”

Mesaje cu subînțeles publicate recent de Alex Bodi © Instagram Stories
Mesaje cu subînțeles publicate recent de Alex Bodi © Instagram Stories

Ieri, Alex Bodi și partenera lui de viață, Daria Radionova, s-au relaxat într-un parc. Pe una dintre filmările publicate pe cunoscuta platformă de socializare, fostul soț al Biancăi Drăgușanu a notat: “Am hrănit papagali toată viața mea…” – mesajul este cu sens dublu, sunt de părere unii dintre apropiații săi. Ulterior, el a mai pus o fotografie pe care este scris un mesaj motivațional tot în limba engleză și care se traduce așa: “Sunt protejat de o energie pentru care lumea asta nu este pregătită să se confrunte”.

Nu rata: Fostul soț al Biancăi Drăgușanu, supus unei operații delicate! Ce a pățit Alex Bodi care s-a întors în brațele afaceristei Daria Radionova

Mesajele Biancăi Drăgușanu după ce Alex Bodi a ieșit într-un parc din Londra cu Daria Radionova

La scurt după primele două postări ale fostului soț, Bianca Drăgușanu i-a transmis indirect câteva idei. “Noi ingnorăm adevăruri pentru fericirea temporară –  Niciodată din nou”, “Vreau să trăiesc îndrăgostită” și “Când Dumnezeu îți dă un nou început, nu repeta vechile greșeli” sunt doar trei dintre postările făcute în ultimele 24 de ore pe Instagram Stories de fosta vedetă de la Kanal D.

Bianca Drăgușanu a trecut prin două mariaje eşuate

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectorului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, au divorţat.

Descoperă și: Victor Slav a dezvăluit cum erau partidele de amor cu Bianca Drăgușanu: “Ca să facem sex, trebuia să…”

Ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Bianca Drăgușanu are un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare. La sfârșitul lunii iulie 2018, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, unde a moderat emisiunea “Te vreau lângă mine”. La acel moment, ea a fost înlocuită cu Andreea Mantea.

Bianca Drăgușanu s-a căsătorit civil cu afaceristul extravagant din Mediaș pe 1 august 2019, iar ceremonia a fost organizată în mare secret – părinții vedetei nu știau nimic despre planurile sale. Fosta prezentatoare de la Kanal D a divorțat de Alex Bodi la notar pe 10 martie 2020.