Alex Bodi, mesaj surpinzător pe Facebook. “Înconjoară-te de câini, nu de javre!” Cu cine s-a fotografiat soțul Biancăi Drăgușanu

Publicat: 29/02/2020 | 11:46

Alex Bodi este un mare iubitor de animale. Recent, a revenit în Mediaș, orașul unde s-a născut, și s-a reîntâlnit cu boldogul american pe care îl are în curtea vilei pe care o deține. S-a fotografiat cu patrupedul, iar lângă imagine a scris și un mesaj.

Înconjoară-te de câini, nu de javre….un câine e cel mai fidel prieten al omului!”, a postat Alex Bodi.

Citește și: Bianca Drăgușanu a renuțat la machiajul glam. Cum arată vedeta nemachiată

Adevărat! Javrele sunt unii oameni din zilele noastre”, i-a răspuns un amic. Iubitul Biancăi Drăgușanu i-a apreciat răspunsul.

El e prietenul şi partenerul tău, apărătorul tău. Tu eşti viaţa lui, iubirea lui, stăpânul lui. Îţi va fi fidel până la ultima bătaie a inimii tale”, i-a scris Alex Bodi unui alt prieten. „Aşa e, frate!”, a răspuns soţul Biancăi Drăguşanu.

“Am pierdut afacerile, am pierdut banii și m-am despărțit de…”

Alex Bodi are, în prezent, o situație financiară de invidiat și își permite absolut orice. Puțini știu, însă, că soțul Biancăi Drăgușanu a trecut prin clipe de coșmar în urma cu mai mulți ani, când nu îi mergea deloc bine pe niciun plan.

În 2012 am avut parte de o lovitură foarte puternică, am avut un declin pe toate părțile. Părinții mei s-au supărat pe mine, mi-am pierdut afacerile, am pierdut bani și m-am despărțit și de mama fiicei mele mari. A durat să îmi revin, dar mi-am dat seama că nu am de ales. Mulți s-au bucurat de eșecul meu”, a povestit Alex Bodi la Teo Show.

Citește și: Cu totul la vedere! Cum a apărut îmbrăcată Bianca Drăgușanu azi-noapte, la ziua de naștere a soțului ei