Alex Bodi, mesaj subliminal pentru Daria Radionova! Doar ce a divorțat de Bianca Drăgușanu și i-a făcut declarații ascunse

Publicat: 18/03/2020 | 14:10

Au trecut câteva zile de când Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au semnat negru pe alb divorțul, dar se pare că fostul soț al vedetei nu a stat prea mult timp „pe tușă” și acum îi face declarații siropoase focoasei Daria Radionova! Cu subînțeles, desigur!

La câteva zile de când a semnat actele divorțului de Bianca Drăgușanu, Alex Bodi îi face declarații siropoase focoasei Daria Radionova sau, el puțin, asta se înțelege din postarea lui de pe Instagram.

Devenit bărbat liber cu acte în regulă, Alex Bodi a scris pe contul lui de pe rețeaua de socializare un mesaj controversat, care ar putea fi foarte ușor de interpretat: „…Te potrivești perfect cu cineva atunci când înțelegi cuvintele pe care nu le spune….D…” a scris Alex Bodi, pe Instagram.

Să vină, oare, acel „D” de la numele șatenei care l-a dat peste cap, respectiv Daria Radionova? Rămâne de văzul cum vor sta lucrurile între cei doi, mai ales că acum, fostul soț al Biancăi Drăgușanu se bucură de libertate absolută.

Cum explică Bianca Drăgușanu faptul că Alex Bodi este agresiv

După ce Alex Bodi a recunoscut public, la o emisiune de la Antena Stars că este un bărbat agresiv și și-a asumat că a lovit-o pe Bianca, blondina a făcut declarații exclusive pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, cu privire la acest aspect.

„Spune mereu că e provocat, însă nu e așa. Din cauza faptului că ia steroizi de trei ori pe zi se comportă așa, recunoaște că e agresiv. Sper că este fericit cu dezvăluirile astea. Eu sunt mulțumită cu viața mea, dar dezamăgită de omul cu care am stat în casă, de faptul că m-a filmat un an de zile.

Ceea ce apare în presă nu mă denigrează pe mine, ci pe el. Dacă era bărbat adevărat nu ridica mâna la o femeie și nu se ducea în emisiuni să stea cu fundul pe canapea, să vorbească despre mine. Un bărbat adevărat nu face nimic din ce a făcut el, nu lovește o femeie, nu vorbește urât despre fosta lui relație și nu se justifică în emisiuni pentru greșelile pe care le-a făcut”, a mai spus Bianca Drăgușanu, în exclusivitate pentru site-ul nr. 1 din România.