Alex Bodi, mesaj controversat după ce Daniela Crudu a fost snopită în bătaie: „Fiecare va primi ce merită”

Publicat: 12/02/2020 | 11:08

După ce Daniela Crudu a fost snopită în bătaie de iubitul croat, vedetele au lansat un val de reacții în mediul online. Printre cei care au postat tot felul de lucruri controversate se numără și soțul Biancăi Drăgușanu, Alex Bodi.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Alex Bodi a fost protagonistul unor controverse, de-a lungul timpului, de când este cu Bianca Drăgușanu. Nu de puține ori s-a spus că afaceristul o snopește cu bătaia pe blondină, dar, cu toate acestea, cei doi au infirmat de fiecare dată lucrurile de acest gen. Imediat după ce subiectul legat de Daniela Crudu a luam amploare, Alex Bodi a postat pe contul său de Instagram un mesaj ușor interpretabil.

„Fă-i omului bine atunci când îi este greu…dar de la prea mult bine o să vrea să-ți facă rău! Fiecare va primi ce merită, la momentul potrivit!” a scris Alex Bodi, pe contul său de Instagram.

Daniela Crudu nu vrea să depună plângere împotriva iubitului bătăuș

Deși a fost snopită în bătaie de iubitul său, Daniela Crudu nu vrea să depună plângere. Mai mult, în urma scandalului-monstru, vedeta s-a ales cu răni serioase și câteva fracturi, însă a refuzat internarea în spital. Totul s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică, atunci când fosta asistentă tv a primit o bătaie soră cu moartea și a ajuns de urgență pe mâna medicilor. Sora Danielei Crudu a declarat în presă că zilele următoare, bruneta va trebui să ia legătura cu medicul său estetician, pentru ca acesta să poată decide dacă este sau nu cazul să intervină.