Alex Bodi joacă la două capete? + Aurel Pădureanu, primul Paște fără Cornelia Catanga

Publicat: 28/04/2021 | 21:30

O nouă ediție CANCAN NEWS așteaptă doar să apăsați butonul PLAY. Sunt cele mai tari știri din showbiz, acum într-o prezentare cu totul nouă. Iată, pe scurt, ce v-am pregătit:

ALEX BODI, GESTURI TRASE LA INDIGO PENTRU DARIA ȘI BIANCA

Alex Bodi se joacă, în continuare, de-a dragostea! Afaceristul din Mediaș pare să nu renunțe nici la Bianca Drăgușanu, nici la Daria Radionova. Ce gesturi trase la indigo ar fi făcut pentru cele două femei din viața lui, vă arătăm în câteva momente!

“CEL MAI DEȘTEPT BĂIAT” DIN ENERGIE A CÂNTAT CU BERE GRATIS

Miliardarul Bogdan Buzăianu iubește să fie în centrul atenției! Afaceristul acuzat că ar fi „orchestrat” jaful de la Hidroelectrica a cochetat și cu lumea artistică, după ce a plătit un videoclip al trupei „Bere Gratis”, pentru a fi distribuit ca „actor” și solist într-o piesă. Detalii și imagini de senzație, imediat!

CE ÎL DOARE CEL MAI RĂU PE SOȚUL CORNELIEI CATANGA

Aurel Pădureanu, primul Paște fără Cornelia Catanga! Artistul traversează o perioadă foarte dificilă, după moartea regretatei cântărețe și nu-și poate găsi liniștea. În exclusivitate pentru CANCAN NEWS, Aurel Pădureanu a făcut declarații tulburătoare despre momentele grele prin care trece.

S-A COMPLICAT STAREA MAESTRULUI ALEXANDRU ARȘINEL?

S-a complicat starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel? Marele actor ar fi revenit la spital, după ce săptămâna trecută fusese externat. Se pare că maestrul s-ar fi simțit rău, motiv pentru care ar fi avut nevoie, din nou, de îngrijirea medicilor.

CUM SE PREGĂTESC DIVELE PENTRU SEZONUL ESTIVAL

Vine vara și vedetele de la noi se pregătesc așa cum se cuvine pentru deschiderea sezonului. Chiar dacă soarele se lasă așteptat, celebritățile din showbiz merg la masaj, ies la alergat sau trag tare la sală, totul pentru a arăta impecabil în costume de baie.