Alex Bodi insistă să ia legătura cu omul său de încredere. Ce răspuns final i-au dat magistrații

Publicat: 06/01/2021 | 23:32

Alex Bodi nu se mai află în spatele gratiilor, dar pare să fie nemulțumit de interdicțiile pe care le are în arestul la domiciliu. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu insistă să intre în legătură cu omul lui de încredere. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, informații de ultimă oră.

La scurt timp după ce a fost plasat în arest la domiciliu, controversatul afacerist din Mediaș, care este implicat într-un amplu dosar de proxenetism și trafic de persoane, a contestat una dintre măsurile luate de magistrați. Mai exact, Alex Bodi a cerut să poată lua legătura cu Ovidiu Cocoș, omul pe numele căruia și-ar fi trecut o mare parte din avere.

În primă instanță, magistrații de la Tribunalul Dolj au respins cererea formulată de acesta. Doar că Alex Bodi se pare că a insistat să intre în legătură cu omul său de încredere și a contestat decizia judecătorilor la Curtea de Apel Craiova.

Contestația, respinsă ca nefondată

Nici la ”apel” controversatul afacerist din Mediaș nu a avut prea mare succes.  Magistrații de la Curtea de Apel Craiova i-au respins contestația musculosului. (CITEȘTE ȘI: FOSTUL SOȚ AL BIANCĂI DRĂGUȘANU S-AR PUTEA ÎNTOARCE DUPĂ GRATII)

”În baza art. 425 ind. 1 C.pr.pen., respinge contestația declarată de inculpatul Bodi Alexandru Nicolae împotriva încheierii nr. 240 din 28 decembrie 2020 a judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Dolj pronunțată în dosarul nr. 8851/63/2015/a44, ca nefondată.

În temeiul art. 275 alin 2 C.pr.pen., obligă inculpatul la plata sumei de 150 lei cu titlu de cheltuieli judiciare statului.

În temeiul art. 275 alin 6 C.pr.pen., onorariul avocatului din oficiu, în cuantum de 313 lei, rămâne în sarcina statului. Definitivă. Pronunțată în camera de consiliu, se arată în decizia magistraților de la Curtea de Apel Craiova.

Alex Bodi Drăgușanu insistă să intre în legătură cu omul lui de încredere

Cine este misteriosul partener al lui Alex Bodi

Ovidiu Cocoș este omul pe numele căruia Alex Bodi și-ar fi pus o mare parte din avere. Mai precis, tot ce a cumpărat de-a lungul ultimilor ani cel care avea și un mega-business cu criptomonede (Vezi AICI detalii) a fost pe numele lui Cocoș. Cine este partenerul „din umbră” al fostului iubit al Biancăi?

Afaceristul misterios l-ar fi angajat pe Alex Bodi la firma lui, una micuță, cu un salariu de 2.300 de euro pe lună! Dar în spatele căreia s-ar produce milioane de euro. Cocoș a mai fost implicat, în ultimii ani, în câteva grandioase proiecte imobiliare. (NU RATA: ALEX BODI ȘI-A BRUSCAT FOSTA SOȚIE DE FAȚĂ CU COPILUL. DE LA CE A PORNIT SCANDALUL)

Alex Bodi ar încerca să își pună la adăpost averea

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, Alex Bodi ar fi pus la cale o strategie ingenioasă. Din câte se pare, ar încerca prin tot felul de mijloace să-și „salveze” bunurile, pentru nu a ajunge sub sechestrul autorităților.

Potrivit unui document care a intrat în posesia D.A.S, Alex Bodi ar fi fost notificat de firma de la care, în iarna anului trecut, a achiziționat un SUV Lamborghini Urus. Vechiul proprietar al bolidului, evaluat la 200.000 de euro, susține că ”ex-ul” Biancăi Drăgușanu nu ar avea cum să asigure mentenanța mașinii din cauza „situației delicate” în care se află și cere să reintre în posesia acesteia.

Mai pe șleau, reprezentanții firmei care i-au vândut bolidul de lux par să fie ”băieți buni” și se gândesc atât la mașina vândută, cât și la incapacitatea de plată a controversatului afacerist din Mediaș. Conform unor surse din anturajul ”ex-ului” Biancăi Drăgușanu, mașina de 200.000 de euro nu ar fi singurul bun pe care Alex Bodi ar încerca să-l ”ferească” de sechestrul autorităților.

Alex Bodi este plasat în arest la domiciliu

Percheziții în dosarul de proxenetism

În urmă cu aproximativ trei luni, procurorii și polițiștii din Craiova au făcut 23 de percheziții în județele Ilfov, Brașov, Dolj, Gorj, Giurgiu, Olt, Sibiu și Vâlcea pentru destructurarea unui grup infracțional organizat specializat în trafic de persoane și proxenetism. Una dintre percheziții a avut loc chiar la vila lui Alex Bodi din Capitală.

Anchetatorii spun că, la scurt timp după destructurarea unei grupări conduse de un membru marcant al lumii interlope (grupare specializată în traficul de persoane și proxenetism), suspectul în cauză, în timp ce se afla într-un penitenciar, în perioada 2008 – 2011, împreună cu alți trei deținuți au folosit rețelele sociale în scopul recrutării unor tinere care practicau prostituția și, inducându-le în eroare, fie cu promisiunea unui viitor comun (metoda Loverboy), fie cu identificarea unui loc de muncă avantajos, respectiv profitând de starea lor de vulnerabilitate (situație materială precară, naivitate, lipsă de educație – factori determinanți pentru respectivele tinere în alegerea practicării prostituției), le-au convins să se prostitueze în beneficiul lor.

Sub coordonarea liderului, s-au pus bazele unei grupări infracționale specializate, în principal, în traficul de persoane, trafic de minori și proxenetism și în secundar în șantaj (consecință a plății unor taxe de protecție), au explicat anchetatorii. (NU RATA: AM AFLAT CE S-A ÎNTÂMPLAT ÎN VILA LUI BODI, DUPĂ CE A FOST RIDICAT DE MASCAȚI)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.