Acasă » Exclusiv » Alex Bodi insistă să ia legătura cu omul său de încredere. Ce răspuns final i-au dat magistrații

Alex Bodi insistă să ia legătura cu omul său de încredere. Ce răspuns final i-au dat magistrații

De: Beatrice Dumitru 06/01/2021 | 23:32

Alex Bodi nu se mai află în spatele gratiilor, dar pare să fie nemulțumit de interdicțiile pe care le are în arestul la domiciliu. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu insistă să intre în legătură cu omul lui de încredere. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, informații de ultimă oră.

La scurt timp după ce a fost plasat în arest la domiciliu, controversatul afacerist din Mediaș, care este implicat într-un amplu dosar de proxenetism și trafic de persoane, a contestat una dintre măsurile luate de magistrați. Mai exact, Alex Bodi a cerut să poată lua legătura cu Ovidiu Cocoș, omul pe numele căruia și-ar fi trecut o mare parte din avere.

În primă instanță, magistrații de la Tribunalul Dolj au respins cererea formulată de acesta. Doar că Alex Bodi se pare că a insistat să intre în legătură cu omul său de încredere și a contestat decizia judecătorilor la Curtea de Apel Craiova.

Contestația, respinsă ca nefondată

Nici la ”apel” controversatul afacerist din Mediaș nu a avut prea mare succes.  Magistrații de la Curtea de Apel Craiova i-au respins contestația musculosului. (CITEȘTE ȘI: FOSTUL SOȚ AL BIANCĂI DRĂGUȘANU S-AR PUTEA ÎNTOARCE DUPĂ GRATII)

”În baza art. 425 ind. 1 C.pr.pen., respinge contestația declarată de inculpatul Bodi Alexandru Nicolae împotriva încheierii nr. 240 din 28 decembrie 2020 a judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Dolj pronunțată în dosarul nr. 8851/63/2015/a44, ca nefondată.

În temeiul art. 275 alin 2 C.pr.pen., obligă inculpatul la plata sumei de 150 lei cu titlu de cheltuieli judiciare statului.

În temeiul art. 275 alin 6 C.pr.pen., onorariul avocatului din oficiu, în cuantum de 313 lei, rămâne în sarcina statului. Definitivă. Pronunțată în camera de consiliu, se arată în decizia magistraților de la Curtea de Apel Craiova.

Alex Bodi Drăgușanu insistă să intre în legătură cu omul lui de încredere

Cine este misteriosul partener al lui Alex Bodi

Ovidiu Cocoș este omul pe numele căruia Alex Bodi și-ar fi pus o mare parte din avere. Mai precis, tot ce a cumpărat de-a lungul ultimilor ani cel care avea și un mega-business cu criptomonede (Vezi AICI detalii) a fost pe numele lui Cocoș. Cine este partenerul „din umbră” al fostului iubit al Biancăi?

Afaceristul misterios l-ar fi angajat pe Alex Bodi la firma lui, una micuță, cu un salariu de 2.300 de euro pe lună! Dar în spatele căreia s-ar produce milioane de euro. Cocoș a mai fost implicat, în ultimii ani, în câteva grandioase proiecte imobiliare. (NU RATA: ALEX BODI ȘI-A BRUSCAT FOSTA SOȚIE DE FAȚĂ CU COPILUL. DE LA CE A PORNIT SCANDALUL)

Alex Bodi ar încerca să își pună la adăpost averea

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, Alex Bodi ar fi pus la cale o strategie ingenioasă. Din câte se pare, ar încerca prin tot felul de mijloace să-și „salveze” bunurile, pentru nu a ajunge sub sechestrul autorităților.

Potrivit unui document care a intrat în posesia D.A.S, Alex Bodi ar fi fost notificat de firma de la care, în iarna anului trecut, a achiziționat un SUV Lamborghini Urus. Vechiul proprietar al bolidului, evaluat la 200.000 de euro, susține că ”ex-ul” Biancăi Drăgușanu nu ar avea cum să asigure mentenanța mașinii din cauza „situației delicate” în care se află și cere să reintre în posesia acesteia.

Mai pe șleau, reprezentanții firmei care i-au vândut bolidul de lux par să fie ”băieți buni” și se gândesc atât la mașina vândută, cât și la incapacitatea de plată a controversatului afacerist din Mediaș. Conform unor surse din anturajul ”ex-ului” Biancăi Drăgușanu, mașina de 200.000 de euro nu ar fi singurul bun pe care Alex Bodi ar încerca să-l ”ferească” de sechestrul autorităților.

Alex Bodi este plasat în arest la domiciliu

Percheziții în dosarul de proxenetism

În urmă cu aproximativ trei luni, procurorii și polițiștii din Craiova au făcut 23 de percheziții în județele Ilfov, Brașov, Dolj, Gorj, Giurgiu, Olt, Sibiu și Vâlcea pentru destructurarea unui grup infracțional organizat specializat în trafic de persoane și proxenetism. Una dintre percheziții a avut loc chiar la vila lui Alex Bodi din Capitală.

Anchetatorii spun că, la scurt timp după destructurarea unei grupări conduse de un membru marcant al lumii interlope (grupare specializată în traficul de persoane și proxenetism), suspectul în cauză, în timp ce se afla într-un penitenciar, în perioada 2008 – 2011, împreună cu alți trei deținuți au folosit rețelele sociale în scopul recrutării unor tinere care practicau prostituția și, inducându-le în eroare, fie cu promisiunea unui viitor comun (metoda Loverboy), fie cu identificarea unui loc de muncă avantajos, respectiv profitând de starea lor de vulnerabilitate (situație materială precară, naivitate, lipsă de educație – factori determinanți pentru respectivele tinere în alegerea practicării prostituției), le-au convins să se prostitueze în beneficiul lor.

Sub coordonarea liderului, s-au pus bazele unei grupări infracționale specializate, în principal, în traficul de persoane, trafic de minori și proxenetism și în secundar în șantaj (consecință a plății unor taxe de protecție), au explicat anchetatorii. (NU RATA: AM AFLAT CE S-A ÎNTÂMPLAT ÎN VILA LUI BODI, DUPĂ CE A FOST RIDICAT DE MASCAȚI)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp. 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
A terminat Facultatea de Jurnalism, în 2019, în București. De atunci, a lucrat la mai multe publicații media. În prezent, este redactor al publicației CANCAN.RO, site ce face parte din Grupul de Presă GÂNDUL.
Parteneri
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar pentru orice buzunar
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela, cucerirea fostului patron din fotbal
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela,...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu fiecare injecție pe care ți-o faci, ai un strop de speranță”
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu...
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț: „I-aș spune...”. Secretele pe care le are Karmen față de tatăl ei
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț:...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o companie a familiei conducătoare din Emirate
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste acești nativi până la sfârșitul lui aprilie
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste...
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se vând în toată țara și sunt mai bune decât cele din import
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se...
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că adevărul o să iasă la iveală!
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă din timpul căsniciei cu Alina Sorescu:
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru care a lăsat în urma „Chefi la cuțite”
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru...
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din România. Nutriționistul Cristian Mărgărit îl recomandă: ”Este un miracol pentru imunitate”
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din...
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de locuri de muncă
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de...