Alex Bodi îi distruge pe polițiști și jandarmi. “Bătăuși cu insigne! Au fost abuzați și bătuți în liceu, le furau sandwich-urile în pauză!” Ce l-a deranjat pe iubitul Biancăi Drăgușanu

Publicat: 21/04/2020 | 14:15

Pandemia de COVID-19 a impus Ordonanțe Militare care cu greu pot fi respectate de populație. Mulți români încalcă măsurile impuse de autorități și ajung să fie amendați drastic, cu sume cuprinse între 2.000 și 20.000 de lei. Astfel că polițiștii și jandarmii au ajuns inamicul nr. 1 pentru oamenii de rând, în această perioadă. Alex Bodi, iubitul Biancăi Drăgușanu, este una dintre persoanele care nu este deloc de acord cu modul în care procedează oamenii legii.

VEZI AICI: ASTA E CALEA DE URMAT, DACĂ AI LUAT AMENDA USTURĂTOARE DIN CAUZA RESTRICȚIILOR! DAR EȘTI NEVINOVAT?

Pe contul personal de socializare, Alex Bodi a scris un mesaj dur la adresa polițiștilor și jandarmilor, atrăgându-le atenția că, în această perioadă, habar nu au să se comporte. Omul de afaceri le transmite că mai bine i-ar învăța pe oameni cum să completeze corect o declarație pe propria răspundere, în loc să împartă amenzi copiilor, bătrânilor sau persoanelor cu handicap. În final, iubitul Biancăi Drăgușanu îi atenționează că nimeni nu-i va mai putea salva atunci când lumea va ieși în stradă.

Stau și ma întreb oare de ce atâta răutate și frustrare? De ce ‘polițiștii’ ăștia au ajuns să agreseze lumea, să dea amenzi peste amenzi unor oameni care trăiesc de pe o zi pe alta probabil… oare ce au de câștigat? Cred că primesc vreun premiu? Ce ar fi dacă i-ar ajuta pe oameni, dacă i-ar învața cum să-și completeze foile, dacă ar sfătui lumea într-un mod frumos și i-ar face să înțeleagă că ei trebuie să-și facă datoria… să nu închidă total ochii dar nici să nu abuzeze!!!„, și-a început Alex Bodi mesajul.

NU RATA: AU IGNORAT ORICE RESTRICȚIE! AMENDĂ DE 170.000 LEI PENTRU ŞASE TINERI CE AU FOST PRINȘI ÎNTR-UN BAR

„De ce se leagă doar de bătrânii care vând ceva pentru a-și câștiga existența?”

Ăștia, că altfel nu-i pot numi… care au fost abuzați în liceu și bătuți de alții, de le furau sandwich-urile în pauză, au ajuns acum sa fie bătăuși cu insigne? Dar de ce doar la oamenii neajutorați sar?? De ce se leagă numai de săracele bătrâne și bătrânii care vând una-alta să-și câștige existența? De ce nu dați, mă, exemple oprind vreun transport de lemne ilegal??? De ce nu opriți vagaoanele pline care părăsesc țara noastră când o vând alții?? De ce nu vreți sa fiți așa eroi și să ieșiți in evidență???„, a mai scris Alex Bodi.

Alex Bodi, dezlănțuit: „Când lumea va ieși pe stradă, cine vă va apăra?”

Voi credeți că atunci când va ieși lumea în stradă, cine vă va apăra, mă??? Căpitanii sau colegii care poate nu sunt ca voi? Nu tot cu oamenii vă întâlniți pe stradă? Nu între oamenii de rând trăim?? Vă mirați că se naște răutate și violență când voi sunteți primii care dați tonul la așa ceva?? Nu tot oamenii de rând vă plătesc?? Ca să ce, să-i umiliți?? Pe lângă vremurile pe care le trăim, voi abordați așa comportament?? Dacă vă prinde un coleg de-al vostru copilul sau vreo rudă, cum facem??„, a continuat omul de afaceri.

VEZI AICI: DUHOVNICUL MILIONARILOR, AMENDAT PENTRU CĂ A ÎMPĂRTĂȘIT DOI COPII. ENORIAȘII CU DARE DE MÂNĂ AU HOTĂRÂT SĂ…

„Fiți exemple, dar unele pozitive!”

Mi se pare penibil să vă măsurați ‘forțele’ cu niște copii… să amendați bătrânii sau persoanele cu handicap! Nu vreau să jignesc sau să includ pe toți în asta, dar fiți mai buni, nu vă mai credeți zmei că nu știți ce vă rezervă ziua de mâine! Fiți exemple pentru societate, dar exemple pozitive! Că dacă erați luptători buni sau considerați că v-ați greșit cariera, urcați în ring!! Că nu se știe cum vreodată dați de alții pe strada și aveți surprize neplăcute!„, a încheiat Alex Bodi.