Alex Bodi îi dă târcoale Biancăi Drăgușanu. I-a trimis un imens buchet de trandafiri albaștri, după despărțirea de Gabi Bădălău

Publicat: 01/05/2021 | 15:01

Bianca Dragușanu este din nou o femeie liberă, motiv pentru care Alex Bodi a profitat de ocazie si i-a trimis un buchet cu 150 de trandafiri. CANCAN.RO a intrat în posesia imaginilor care dovedesc totul!

Milionarul vrea să-i între în grații divei showbizului românesc, așa că a trecut la atac. Deși între cei doi au fost duse războaie care s-au terminat cu certificate IML și declarații la DIICOT, plus plângeri penale, dragostea dintre Alex Bodi și Bianca Drăgușanu este una cum nici în filmele cu Brad Pitt și Angelina Jolie nu vedem.

Cei doi trec de la iubire la ură și invers în doar câteva secunde, iar pasiunea care arde în ei nu se stinge nici dacă DNA-ul le-ar interzice. CANCAN.ro publică în exclusivitate imagini și întreagă poveste a unui buchet imens de trandafiri albaștri care au fost plătiți de Alex Bodi pentru iubirea vieții lui, Bianca Drăgușanu.

NU RATA: Alex Bodi, la momentul adevărului: Împăcare cu Bianca Drăgușanu după despărțirea de Daria Radionova? ”Sunt deosebit!”

Cu siguranță știrea nu va fi pe placul multora, în special pentru Iulia Sălăgean, care speră la o împăcare, sau Daria Radionova, care încă așteaptă semne de la afacerist, pe care încearcă să-l facă gelos prin postările pe Instagram.

Alex Bodi este fără doar și poate sigur că femeia potrivită pentru el e Bianca Drăgușanu, pe care vrea să o cucerească cu orice preț.

CITEȘTE ȘI DARIA RADIONOVA ÎI DĂ DE GOL PE ALEX BODI. DEZVĂLUIRI ȘOCANTE: „M-A AGRESAT”

Primul buchet de flori trimis a fost în urmă cu două săptămâni, iar cel de-al doilea chiar azi, iar CANCAN.ro publică în exclusivitate informația.

Pe adresa noastră de redacție au ajuns și pozele cu imensul buchet de trandafiri albaștri. Acesta este doar un gest mic față de Bianca pe care Alex Bodi vrea să-l facă. Milionarul îi pregătește surprize de milioane divei, iar când spunem de milioane ne referim la milioane de euro.

Cum a reacționat Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu a avut o postare în urmă cu câteva ore în care preciza că ”omul când iubește iartă, dar când începe să ierte de prea multe ori, acel om nu mai iubește”. Se pare că, din nou, diva se lasă greu în fața eforturilor lui Bodi de a o recuceri. Vedeta a postat buchetul de trandafiri pe contul ei de Instagram, atașând o inimă albastră în imagine.

Deocamdată va ținem în suspans, dar promitem să venim cu detalii de senzatie despre cel mai urmărit cuplu din shiwbiz-ului românesc.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.