Alex Bodi explică în ce stadiu a ajuns “împăcarea” cu Bianca Drăgușanu: “O să o las pe ea să…”

Publicat: 22/03/2020 | 23:52

Super-telenovela momentului continuă. Cu toate că Alex Bodi s-ar fi mutat în Anglia cu ”amanta”, musculosul afacerist ne-a explicat în ce stadiu a ajuns ”împăcarea” cu Bianca Drăgușanu. Punțile dintre el și fosta soție par să atârne de un fir de păr, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, declarațiile ex-soțului Biancăi. (CITEȘTE ȘI: ALEX BODI S-A MUTAT ÎN ANGLIA CU ”AMANTA” LA DOUĂ SĂPTĂMÂNI DE LA DIVORȚ?!)

În timp ce blondina susține că fostul ei soț o ”imploră” să se împace cu ea și o sună ”de câteva zeci de ori pe zi”, afaceristul s-ar fi mutat în Anglia cu sexoasa rusoaică Daria Radionova. (NU RATA: SORA VEDETEI DE LA „BRAVO, AI STIL” S-A POZAT ÎN IPOSTAZE XXX, IAR FOTOGRAFIILE AU AJUNS LA NOI!)

„Pe partea cu procesul, am zis să facem pace

Chiar dacă au divorțat, la notar, în urmă cu câteva săptămâni, Alex Bodi și Bianca Drăgușanu nu și-au încheiat toate socotelile odată cu semnarea actelor.  Afaceristul, care acum se află în Londra, a făcut mărturisiri uluitoare, în exclusivitate pentru site-ul nr. 1 din România. Alex Bodi a explicat în ce stadiu a ajuns “împăcarea” cu Bianca Drăgușanu.

”Am sunat-o în legătură cu procesul pe care îl avem și cu tot circul acesta. Nu ne-am împăcat și nici nu ne vom împăca. Pe partea cu procesul, am zis să facem pace. O să o las pe ea să declare ce vrea, eu nu mai vreau să vorbesc despre acest subiect”, a spus Alex Bodi, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu, departe de orice împăcare

Adevărul despre relația cu Daria Radionova!

După ce D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan) a prezentat informații și imagini în prim-planul cărora se află fostul soț al Biancăi Drăgușanu și Daria Radionova, femeia cu care afaceristul ar fi „tradus-o” pe Bianca Drăgușanu,  Alex Bodi a vorbit deschis despre relația pe care o are cu sexoasa rusoaică. (NU RATA: BIANCA L-A CHEMAT ÎN INSTANȚĂ PE BODI, ÎN URMĂ CU PUȚIN TIMP! CE S-A ÎNTÂMPLAT ÎN SPATELE UȘILOR ÎNCHISE DE LA JUDECĂTORIE)

”Amantă e prea mult spus. Eu sunt un bărbat liber, dacă o să fiu implicat într-o relație o să îmi asum. Daria este prietenă cu iubita partenerului meu și așa am ne-am cunoscut. Acest lucru nu schimbă situația și nici n-am cum să îi interzic ei să frecventeze casa în care locuim sau anumite locuri în care ne intersectăm”, ne-a mai spus Alex Bodi.

Alex Bodi, mic dejun alături de Daria Radionova?

Chemat în instanță de fosta soție!

La scurt timp după divorț, Alex și Bianca au ajuns la o secție de poliție, după ce vedeta a depus plângere pe numele fostului soț, pentru agresiune. În fața oamenilor legii, Bianca Drăgușanu se pare că a avut toate dovezile necesare pentru eliberarea unui ordin de protecție, dar fosta prezentatoare de televiziune a cerut un astfel de ordin și judecătorilor de la Buftea.

Surse judiciare au declarat, în exclusivitate pentru site-ul nr. 1 din România că Alex Bodi a lipsit din sala de judecată și au fost prezenți numai avocații lui, iar instanța i-a cerut Biancăi Drăgușanu să depună acte care să dovedească faptul că a fost amenințată și agresată de fostul soț. Motiv pentru care judecătorii au acordat un răgaz și au amânat procesul pentru administrarea probatoriului.

De asemenea, faptul că Alex Bodi a lipsit din sala de judecată a fost confirmat și de surse din anturajul fostului soț al Biancăi Drăgușanu. Surse care au precizat, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, că afaceristul nu se află în țară, motiv pentru care nu a putut ajunge la Judecătoria Buftea.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)