Alex Bodi, dominat de Bianca Drăgușanu? ”Cu ce te-o fi șantajat de-ai luat-o la tine acasă?”

Publicat: 29/04/2020 | 17:30

Alex Bodi, dominat de Bianca Drăgușanu? Aceasta este întrebarea care stă pe buzele tuturor fanilor. Cum a reacționat afaceristul atunci când a fost criticat în mediul online.

Au divorțat cu scandal la notar, iar apoi s-au denigrat la TV. Bianca Drăgușanu și Alex Bodi și-au adresat cuvinte dure și și-au adus acuzații grave unul altuia. Iată, însă, că totul e de domeniul trecutului și acum cei doi au îngropat securea războiului.

Dragostea dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi a învins! Cei doi au deics să mai dea o șansă poveștii lor de iubire, dar au stabilit de asemenea să semneze și un contract de confidențialitate. În momentul de față, Bianca și afaceristul sunt izolați în vila lui Alex Bodi, din Mediaș, și se înâeleg de minune. (CITEȘTE ȘI: MĂDĂLINA GHENEA, PĂRĂSITĂ DE MILIARDARUL ITALIAN?! „SOCRUL” NU AR FI AVUT-O LA INIMĂ PE ROMÂNCĂ ȘI…)

Totuși, fanii musculosului nu văd cu ochi buni această împăcare. Ei cred, cu tărie, că Alex Bodi este dominat de Bianca Drăgușanu.

“Cu ce te-o fi santajat de-ai luat-o la tine acasa?? Pare ca te trage in jos hranindu-se cu energia ta, Energy Vampire. Cand umblai prin lume te echilibrai energetic – acum se vede ca nu iti prieste, a postat o admiratoare de-ale lui Bodi. Afaceristul nu a dat importanță postării și nu a avut vreo reacție.

Au semnat un contract de confidențialitate

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au divorțat cu scandal, la notar, pe data de 10 martie. Cei doi și-au aruncat apoi valuri de acuzații în public, legate de infidelitate, violență domestică, precum și detalii financiare. După două săptămâni de certuri mediatizate, Bianca și Alex nu au mai putut rezista unul fără celalălt și au reaprins flacăra iubirii, zilele trecute. Au luat decizia să-și mai acorde o șansă, după ce omul de afaceri a hotărât să facă primul pas spre împăcare.

Singura condiție pe care Bianca a impus-o pentru a accepta împăcarea cu fostul soț a fost aceea de a semna un contract de confidențialitate. Conform acestuia, indiferent de discuții, certuri, separări, niciunul nu are voie să vorbească în public despre celălalt. Mai mult, potrivit contractului, cel care greșește în relație trebuie să plătească.

”Da, ne-am împăcat. Nu este evident? Asta-i viața, e imprevizibilă. Fiecare înțelege ce vrea. Eu am o viață frumoasă. Între noi nu este vorba de cadouri, e vorba de pasiune, despre sentimente curate, despre adrenalină, despre dependență”, a declarat Bianca Drăgușanu, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.