Alex Bodi, acuzat de răpire internațională de copii! Cum răspunde partenerul de viață al Biancăi Drăgușanu acuzațiilor fostei sale soții

Publicat: 02/03/2020 | 09:15

Un nou episod a luat amploare în telenovela dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi. Se pare că acum, protagonistul principal este soțul blodinei, care este acuzat de răpire internațională de minor. Se pare că cea care l-a chemat în instanță pe afacerist este nimeni alta decât Iulia, femeia cu care acesta a fost căsătorit 4 ani. 

Alex Bodi se confruntă cu acuzații extrem de grave ce vin din partea fostei sale soții, Iulia. Se pare că soțul Biancăi Drăgușanu a fost dat în judecată de fosta lui parteneră de viață, pentru răpire internațională de copii. Totul se întâmplă la numai câteva zile de când Alex Bodi a deschis un proces în instanță împotriva Iuliei, pentru ”stabilire domiciliu minor”.

Pentru wowbiz.ro, afaceristul a lămurit situația și susține că lucruri nu sunt atât de grave. Mai mult, Alex Bodi a punctat faptul că este vorba doar de o neînțelegere îhntre el și fosta soție, Iulia, cu privire la schimbarea domiciliului.

 ”Este o problemă personală între mine și fosta soție. Este vorba despre o neînțelegere de schimbare de domiciliu cu care eu nu am fost de acord. Atât”, a declarat Alex Bodi pentru sursa citată.

Alex Bodi are 2 copii cu 2 femei diferite. Cu Iulia, fosta soție are o fetiță, rezultată în urma celor 4 ani de mariaj. Cei doi și-au spus adio în anul 2018, atunci când afaceristul a cunoscut-o pe Bianca Drăgușanu.

În urma altei relații cu Raluca, Alex Bodi mai are un copil, tot o fetiță.