Alex Bodi a scos-o la un desert pe o fotomodelă din ”haremul” lui Philipp Plein! Avem imaginile care îi dau de gol pe cei doi

Publicat: 20/06/2021 | 12:17

După ce a încercat să o cucerească pe Mădălina Ghenea, dar bruneta nu s-a aratăt impresionată de intențiile lui, Alex Bodi a pus „gheara” pe un alt fotomodel din cercul lui Philipp Plein. Este vorba o tânără de origine ucraineană care se numește Justyna Gradek, iar noi avem imaginile de la prima lor întâlnire. 

Fotografiile primite pe pontcancan.ro, arată clar că fostul soț al Biancăi Drăgușanu și tânara fotomodel s-au bucurat unul de compania celuilalt. Așa cum puteți observa și în pozele de mai jos, postate de amândoi separat pe paginile de Instagram, Alex și Justyna Gradek au stat la aceeași masă. Chiar dacă actorii principali din această poveste nu apar propriu-zis în imagini , se vede clar că au mâncat același desert.

Înainte să apară Justyna Gradek în peisaj, despre Alex Bodi se spunea că este într-o relație cu fotomodelul autohton Bianca Iordache, dar între timp bruneta a dispărut de tot din viața fostului  soț al Biancăi Drăgușanu.

(Citește și: Mădălina Ghenea, pe iaht alături de noul ei iubit. Cu formele la vedere, actrița a făcut show / FOTO)

Imaginile cu masa postate de Alex Bodi și, cel mai probabil noua lui iubită (sursa foto Instagram)

Încercările de a o cuceri pe Mădălina Ghenea l-au despărțit de Daria Radionova

Prima încercare de a se apropia de un fotomodel din „haremul” lui Philipp Plein l-a lăsat fără parteneră. Atunci când Alex Bodi și-a arătat interesul față de Mădălina Ghenea, Daria Radionova s-a făcut nevăzută.

Daria Radionova a fost alături de el câteva luni bune, chiar și atunci când s-a aflat în arest la domiciliu. Deși se pregăteau de nuntă și de numeroase vacanțe în lumea largă, Alex Bodi a decis să rupă orice legătură cu moldoveanca din Londra.

„Ne-am despărțit acum două săptămâni, fără să ne mai certăm sau ceva de genul. Trec printr-o perioadă mai agitată a vieții mele și cred că tensiunile și-au spus cuvântul.

E o femeie foarte OK și îi mulțumesc că a fost lângă mine în momentele respective. Nu ne mai urmărim (pe Instagram, n.r.) pentru că nu are sens, suntem fiecare cu viața lui”, a declarat Alex Bodi în exclusivitate pentru CANCAN.RO, în urmă cu aproximativ două luni. 

Totul a escaladat

El ar fi avut des scene de gelozie din partea Dariei Radionova, ultima punând capac relației de amor dintre ei. Șatena ar fi fost geloasă inclusiv pe Mădălina Ghenea, deși afaceristul nu o cunoaște personal. Certurile dintre ei s-ar fi amplificat după ce Alex Bodi a început să o urmărească pe Instagram pe frumoasa actriță stabilită în Italia, ba chiar i-a dat și câteva aprecieri la pozele îndrăznețe de pe internet. (NU RATA: CUM S-AR FI DESPĂRȚIT DARIA RADIONOVA DE UN MILIONAR CELEBRU, CARE O ALINTA „FLUFFY”)

Mădălina Ghenea, în „vizorul” lui Alex Bodi (sursa foto: Instagram)

„Referitor la Mădălina Ghenea, sunt un bărbat liber momentan. Doar o urmăresc, pentru că este o femeie superbă și cred că o urmăresc o mulțime de bărbați, deci nu e nimic ieșit din comun!”, a mai declarat Alex Bodi.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.