Alex Bodi a recunoscut că a bătut-o pe Bianca Drăgușanu: ”Noi am avut o ceartă atunci în mașină”

Publicat: 15/03/2020 | 13:13

Bianca Drăgușanu a fost snopită în bătaie și desfigurată de Alex Bodi, fostul său soț. Iar, acum, afaceristul și-a luat inima-n dinți și a recunoscut tot!

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au divorțat, cu scandal, în urmă cu doar câteva zile. Au urmat o serie de înțepături între cei doi, iar apoi vedeta a publicat o fotografie în care apărea vânătă la ochi.

Vedeta și-a schimbat profilul de la WhatsApp și a publicat un filmuleț în care îi arăta un semn obscen fostului ei soț. Mai mult decât atât, Bianca a scris și un mesaj cu subînțeles, tot la adresa lui Alex Bodi: ”Ce-am avut și ce-am pierdut”. Omul de afaceri n-a stat pe gânduri și i-a dat o replică acidă fostei sale soții: ”Greșit! Ce ai fost și ce ai rămas!”.

După postarea ”urcată” de Alex Bodi în mediul online, Bianca Drăgușanu a publicat un screenshot dintr-o conversație pe care o avea cu un apropiat. Acolo apărea și o fotografie în care era desfigurată și vânătă la ochi, în urma bătăilor primite de la fostul partener de viață.

Bianca a făcut publică imaginea și i-a dat replica lui Alex Bodi: ”Cu asta am rămas! Dar m-am vindecat! Să vedem ce spun autoritățile despre «bărbăția» ta”. (CITEȘTE ȘI: ALEX BODI NU LASĂ GARDA JOS! AFACERISTUL O FACE PRAF PE BIANCA DRĂGUȘANU: ”ȘI-A FOLOSIT PROPRIUL COPIL!”)

Acum, Alex Bodi și-a luat inima-n dinți și a recunoscut că a lovit-o pe fosta lui soție. Afaceristul a povestit, cu lux de amănunte, cum s-a petrecut incidentul neplăcut și spune că și-a ieșit din minți chiar din cauya Biancăi.

”Poza respectivă, care a fost ieri pe rețelele de socializare este făcută în 3 decembrie 2019. Noi urma să divorțăm pe 3 decembrie 2019, dar când trebuia să ne prezentăm la proces, la a doua înfățișare, ne-am împăcat înainte și ea venise după mine în Viena. Deci incidentul a avut loc anul trecut în Viena.

Da, într-adevăr, noi am avut o ceartă atunci în mașină. Eu o duceam la aeroport și ea a început să mă înjure, să mă jignească, să țipe și a vrut să sară din mașină în mers. Mi-a aruncat telefonul pe geam și atunci… da, într-adevăr am lovit-o. Dar am lovit-o cu palma, nu cum a zis ea cu pumnul. Păi n-am cum să te lovesc eu vreodată în viața mea pe tine cu pumnul că nu o să te repare nici cinci doctori, i-am zis-o clar. Și, într-adevăr, s-a învinețit”, a mărturisit Alex Bodi la Antena Stars.