Alex Bodi a părăsit-o pe Bianca pentru o rusoaică?! Am intrat în posesia imaginilor care îl dau de gol!

Publicat: 10/03/2020 | 23:27

La doar șase luni după ce și-au unit destinele în fața ofițerului de stare civilă, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi și-au încheiat socotelile. Cu toate că cei doi au avut o relație tumultuoasă, nu doar episoadele violente ar fi dus la destrămarea relației. Din câte se pare, Alex Bodi ar fi „tradus-o” pe vedetă cu o sexoasă rusoaică. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detalii și imagini incredibile. (CITEȘTE ȘI: PRIMELE DECLARAȚII ALE LUI CĂTĂLIN BOTEZATU DESPRE DIVORȚUL BIANCĂI)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte uluitoare legate de unul dintre motivele care ar fi dus la destrămarea cuplului Bianca Drăgușanu – Alex Bodi. (NU RATA: AVEM SINGURELE IMAGINI DE LA SCANDALUL DIN PARC DINTRE MAMA & SOȚUL BIANCĂI DRĂGUȘANU)

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, Alex Bodi ar fi părăsit-o pe vedetă pentru o rusoaică sexy, care trăiește în Londra. Din câte se pare, cei doi au o relație extrem de strânsă, iar zilele trecute, din ”pură coincidență”, Alex Bodi și Daria Radionova au evocat aceleași locuri din Monaco. Sursele noastre susțin că ambii au postat imagini din același locații, dar ulterior rusioaca a șters toate fotografiile de pe site-ul de socializare.

Tot întâmplător, la scurt timp după excursia din Monaco, la secțiunea ”following” de pe pagina de Instagram a Dariei Radionova au apărut și prietenii care l-au însoțit pe fostul soț al Biancăi Drăgușanu, printre aceștia numărându-se și Josip. (VEZI AICI: ”BAMBINA” DE LA ”BRAVO, AI STIL!” S-A ÎMPĂCAT CU FOSTUL LA ȘASE LUNI DE LA DESPĂRȚIRE!)

 

Scandal la notariat 

În cursul zilei de marți, Bianca și Alex s-au prezentat la notar pentru a pune capăt mariajului lor. Cel care ar fi făcut primul pas este Alex Bodi, care i-ar fi trimis Biancăi Drăgușanu o înștiințare prin care trebuia să se prezinte la notar. Doar că, la un moment dat, ar fi izbucnit un scandal uriaș. Bianca a ieșit la fereastra notariatului și a strigat în stradă: „Sunați la 112! Sunați la 112!”. Iar apoi, pe fereastră, a fost aruncat un telefon mobil, potrivit unor publicații din România. ”Mi-a luat telefonul! Mi-a luat telefonul și l-a spart! Telefonul meu este la el”, a mai spus Bianca. (NU RATA: SOȚIA POLIȚISTULUI-PEDOFIL SE CHINUIE DE 5 ANI SĂ DIVORȚEZE!)

Daria Radionova, sexoasa rusoaică pentru care Alex Bodi ar fi părăsit-o pe Bianca

Bianca Drăgușanu, în lacrimi de ziua ei de naștere

De ziua ei de naștere, Bianca Drăgușanu a fost prezentă în platoul emisiunii ”Teo Show”, acolo unde, la un moment dat, a izbucnit în lacrimi. Vedeta le-a mărturisit telespectatorilor că a fost certată de soțul ei, chiar la 12 noaptea, când a împlinit 38 de ani. Alex Bodi a intrat, ulterior, în direct și a dat de înțeles că Bianca îl suspectează mereu de infidelitate.

”În momentul în care noi doi ne confruntăm e ceva super-exploziv. Certurile astea nu duc undeva OK pentru că și ea e epuizată. Sunt mulți factori: drumurile, călătoriile mele, faptul că sunt distant, intervin gelozii de pe partea amândurora. Eu încerc să o înțeleg pe ea ca femeie și o întreb anumite chestii. Ea, pe mine, ca bărbat, la fel mă înțelege, dar ea mă acuză de multe ori de niște lucruri, lucruri pe care eu în trecut le-am facut, dar nu înseamna că le fac tot timpul”, a spus Alex Bodi la Teo Show.

Dariei Radionova conduce un super-bolid de lux ”acoperit” de cristale

Daria Radionova i-a impresionat pe britanici

Daria Radionova a reușit să-i impresioneze pe britanici prin expunerea unui mod de viață extrem de luxos. În urmă cu ceva timp, tânăra și-a etalat în capitala britanică un Lamborghini Aventador LP750-4 SuperVeloce acoperit cu cristale Swarovski negre. Potrivit tinerei, care provine dintr-o familie foarte înstărită, automobilul a fost decorat cu peste două milioane de cristale, aplicate manual în decurs de 700 de ore. Conform unor site-uri de specialitate, prețul modelului Lamborghini Aventador LP750-4 SuperVeloce se ridică de la 315.078 lire sterline sau 364.821 de euro. (VEZI ȘI: Bote despre Alex Bodi: ”Nu știu cum îl cheamă pe băiatul ăsta…” + multe alte declarații super-tari)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)