Alex Bodi a fost trădat? Noi informații în cazul dosarului în care este implicat afaceristul. Decizia surprinzătoare a procurorilor

Publicat: 31/12/2020 | 14:27

Noi informații au ieșit la iveală în cazul dosarului în care este implicat Alex Bodi. Judecătorii i-au respins afaceristului cererea prin care acesta solicită să poată lua legătura cu partenerul său de afaceri.

Decizia judecătoriilor este surprinzătoarea, în contextul în care Alex Bodi nu are voie să i-a legătura în perioada în care se află în arest la domiciliu doar cu inclupați, victime sau martori în dosar. Astfel, în mod normal o discuție cu partenerul său de afaceri nu are avea de ce să fie interzisă. (CITEȘTE ȘI: CINE L-A VIZITAT PE ALEX BODI LA VILA DIN TUNARI? „MULȚUMESC CĂ AI VENIT”)

Alex Bodi s-a plâns că nu e lăsat să vorbească cu partenerul lui, cu toate că acesta nu este parte din dosar. Ovidiu C., în acte, este șeful lui Alex Bodi și pare să fie implicat într-un fel în dosarul de proxenetism în care este judecat Alex Bodi, potrivit WOWbiz.ro. Altfel nu se poate explica de ce procurorii nu iau dat voie lui Bodi să ia legătura cu acesta.

A fost Alex Bodi trădat?

Ovidiu C. nu are, aparent, nici o legătură cu dosarul în care este anchetat Alex Bodi. El nu apare în paginile rechizitoriului și nici nu este vreun personaj despre care să se știe că a avut vreodată legătură cu grupările infracționale din România. (VEZI ȘI: DARIA RADIONOVA, DECLARAȚIE DE IUBIRE PENTRU ALEX BODI DE CRĂCIUN. CE MESAJ CU TÂLC A POSTAT ULTERIOR | FOTO)

Însă deși nu pare să aibă legătură cu dosarul Ovidiu C. apare pe lista persoanelor cu care Alex Bodi nu are voie să ia legătura în perioada în care se află în arest la domiciliu. Acest lucru ridică unele semne de întrebarea iar Alex Bodi s-a plâns instanței că trebuie să discute cu acesta probleme legate strict de afaceri.

Ovidiu C. este administratorul companiei Gold Concept Residence SRL, unde Alex Bodi este angajat ca director cu contract de muncă. Tot el este cel care a fost mandatat de Alex Bodi pentru a achiziționa impunătoarea vilă din Tunari.