Alex Bodi a dezvăluit câte kilograme a slăbit în perioada în care a stat după gratii. În seara aceasta, el s-a revăzut, în sfârșit, cu fetița cea mare | FOTO

Publicat: 27/12/2020 | 21:55

Alex Bodi a fost provocat de un fan să spună câte kilograme a slăbit în perioada în care a stat după gratii. În această seară, afaceristul s-a revăzut, în sfârșit, cu fetița cea mare. Chaqueline s-a bucurat enorm să își revadă tatăl, dar și sora vitregă, pe care a îmbrățișat-o strâns, strâns. Selena este de câteva zile la vila milionarului din Tunari, unde a fost plasat în arest la domiciliu.

Alex Bodi a spus cât a slăbit în timpul petrecut în celulă

În vârstă de 36 de ani, Alex Bodi este acuzat într-un dosar “greu” de trafic de persoane, proxenetism și șantaj. Și, potrivit declarațiilor sale, în timpul petrecut în celulă, respectiv, o lună și jumătate, el a slăbit cinci kilograme; ieri, milionarul s-a filmat la bustul gol în timp ce se uita în oglindă și își admira abdomenul.

“5 kilograme… de la 107 la 102 kg!”, i-a dezvăluit unui internaut care i-a trimis un mesaj privat pe Instagram Stories.

Astăzi, în a treia zi de Crăciun, fostul soț al Biancăi Drăgușanu și-a strâns din nou în brațe fetița cea mare. După cum puteți vedea atât în colajul de mai jos, dar și în galeria foto a articolului, unde găsiți mai multe imagini, Daria Radionova a fost cea care a filmat episodul emoționant din viața iubitului ei. După ce își îmbrățișează tatăl, Chaqueline o cuprinde strâns și pe surioara ei mai mică, Selena și, ulterior, are loc o îmbrățișare între celebrul bărbat și cele două fiice. În timp ce pe prima înregistrare cu fiica sa cea mare, Alex Bodi a scris mesajul: “Missed you (n.r.: Mi-a fost dor de tine)”, pe alta a notat următorul gând: “I love you (n.r.: Te iubesc)” – care este, de fapt, pentru ambele fete.

Alex Bodi, clipe emoționante în timpul revederii cu fiica sa cea mare, Chaqueline. În vila din Tunari era și fetița lui cea mică, Selena © Instagram Stories
Alex Bodi, clipe emoționante în timpul revederii cu fiica sa cea mare, Chaqueline. În vila din Tunari era și fetița lui cea mică, Selena © Instagram Stories

Nu rata: Daria Radionova, declarație de iubire pentru Alex Bodi de Crăciun. Ce mesaj cu tâlc a postat ulterior | FOTO

Alex Bodi, dezvăluiri din arestul la domiciliu

“În momentul de față, nu-mi permit să clachez, pentru că am două fetițe care înseamnă totul pentru mine și oricât de grea ar fi o luptă, nu aș accepta înfrângerea niciodată… mereu când am avut momente dificile, oricât de greu părea, am crezut în mine și am știut ce-mi doresc de la viață. Cu cât lumea nu creadea în mine și nu-mi dădea credit, cu atât mai mare era ambiția și dorința de a reuși! Dar niciodată nu poți reuși fără ajutorul Lui Dumnezeu” sunt declarațiile lui Alex Bodi făcute pe Instagram Stories, unde a vorbit și despre ce înseamnă pentru el fericirea, dar și care este cel mai bun sfat pe care l-a primit de la mama lui.

Alex Bodi și Daria Radionova își pregătesc nunta

Milionarul originar din Mediaș a făcut ieri o sesiune de Q&A pe Instagram Stories, iar la următorul mesaj mesaju: “Vrem să te vedem însurându-te cu Daria. Pe când nunta?”, el a lăsat să se înțeleagă faptul că organizează nunta cu Daria Radionova: “Cine știe… poate curând dacă Dumnezeu vrea asta!!”.

Descoperă și: Bianca Drăgușanu, primele reacții după ce fostul soț a anunțat nunta cu Daria Radionova: “Cei mai buni dintre cei binecuvântați”

Când a fost întrebat: “De ce nu ți-ai lăsat puțin timp pentru tine înainte să începi altă relație? Mult noroc, fostul soț al Biancăi Drăgușanu a răspuns astfel: “Nu am avut nevoie pentru că am știut ce îmi doresc! Toate cele bune și ție”. Milionarul a divorțat de fosta prezentatoare de la Kanal D la notar pe 10 martie 2020.