Alex Bodi a dat mare party de ziua Biancăi Drăgușanu

Publicat: 07/03/2021 | 17:24

 

Bianca Drăgușanu a împlinit 39 de ani iar cu această ocazie a petrecut cu mare fast. Nu a fost singura, căci și fostul ei soț, Alex Bodi, a petrecut chiar în același timp. Afaceristul din Mediaș și-a strâns câțiva prieteni la vila din Tunari și s-au distrat pe cinste. 

În ultimii ani am fost obișnuiți ca de ziua Biancăi ea și Alex Bodi să petreacă împreună. Și chiar dacă au fost situații în care lucrurile nu erau chiar roz între ei, tot împreună se distrau, măcar de ochii lumii. Iată că anul acesta lucrurile nu mai stau deloc așa iar cei doi au sărbătorit separat. Nu știm dacă motivul pentru care Alex Bodi a simțit nevoia să de-a un mic party are vreo legătură cu fosta lui soție, sau doar a vrut să se mai relaxeze. Cert este că a făcut-o lată, așa cum știe el mai bine. Alături de Daria Radionova, logodnica lui, dar și de câțiva prieteni la cataramă, Alex Bodi a încins grătarul în vila din Tunari și a petrecut de mama focului.

În același timp, într-un club de fițe din Capitală, Bianca Drăgușanu își serba ziua de naștere. Diva a avut parte de o petrecere cu mult fast, multe cadouri, dar și multe persoane dragi sufletului ei, printre care și Gabi Bădălău.

VEZI ȘI BIANCA DRĂGUȘANU, MEGA-PARTY ÎN CLUB“CA LA 20 DE ANI” CUM A RĂSFĂȚAT-O GABI BĂDĂLĂU DE ZIUA EI

Întrebată dacă speră la vreun mesaj din lui Alex, de ziua ei, Bianca Drăgușanu a subliniat că nu se așteaptă și nici nu-și vreunul, pentru că a terminat cu această poveste o dată, pentru totdeauna.

„Mă fac că n-am auzit. De ce să mă întrebi așa ceva în primul rând. S-a terminat filmul gata, nu. N-ar putea să-mi zică, exclus. Nu s-a putea întâmpla așa ceva. Mi se pare de cascadorii râsului. Eu n-am așteptări la modul general. E greșit să ai așteptări”, a spus Bianca Drăgușanu la Antena Stars.

CITEȘTE ȘI ALEX BODI ȘI DARIA ÎȘI DUC RELAȚIA LA URMĂTORUL NIVEL. RUSOAICA VREA SĂ-L FACĂ TATĂ PE AFACERIST