Alex Bodi a atacat-o în public pe Daria Radionova: “Fugi la mama și plângi”! Afaceristul și-a șters mesajul, însă, noi l-am salvat | FOTO

Publicat: 16/04/2021 | 13:16

Astăzi, Alex Bodi a atacat-o pe social media pe fosta lui iubită, Daria Radionova. La scurt timp după ce a așternut mesajul subliminal pentru focoasa moldoveancă, afaceristul român l-a șters, însă, noi l-am salvat. Reacțiile fulminante ale milionarului au venit la câteva ore de la declarațiile impresionante făcute de șatenă despre neînțelegerile lor și, inclusiv, despre drama petrecută în familia sa în perioada în care ea a ales să stea în România și să-l susțină așa cum a știut mai bine, după ce acesta a fost reținut în dosarul pentru prostituție. 

Alex Bodi a atacat-o în public pe Daria Radionova

Gândurile publicate de Alex Bodi pe rețelele de socializare au fost însoțite de o poză în care își etalează trupul tonifiat.

“Când vrei să conduci o mașină puternică, dar nu ești în stare să o controlezi, faci accident… apoi fugi la mama și plângi, spunând că mașina a fost de vină! La fel se întâmplă și în unele relații #buenosdias #amor #goodvibes #nevergiveup #sunnyday #strong #fitbody #ran #workout #done #believeinyourself #focus #tiger #eyes #tattoos #inked #body #motivation #thankful” este postarea făcută de antreprenor pe contul său de Facebook, de unde, ulterior, a șters-o. Pe cea realizată pe Instagram, el a preferat să o păstreze, după cum puteți vedea în galeria foto a articolului.

Nu rata: Daria Radionova, într-o ținută mulată și provocatoare la sală! Mesajele cu tâlc transmise de focoasa moldoveancă

Daria Radionova, declarații copleșitoare despre drama trăită alături de Alex Bodi

Azi-noapte, după ce CANCAN.RO a publicat în exclusivitate interviul cu milionarul care a acceptat să vorbească despre motivul despărțirii de Daria Radionova, vedeta a publicat mai multe declarații pe Instagram Stories. Potrivit dezvăluirilor făcute de moldoveanca sexy, în familia ei s-a înregistrat un deces în perioada în care ea a stat în România: i-a murit bunica. Iar mama sa nu a putut merge la înmormântare, pentru că se afla în Anglia, unde avea grijă de cele trei pisici pe care fiica ei le deține.

Mai mult, diva și-a pierdut una dintre afacerile pe care le avea în Londra și s-a certat cu apropiații pentru că și-a dorit să facă multe sacrificii pentru relația pe care a avut-o cu Alex Bodi. Daria Radionova a mai subliniat că iubirea ei a fost sinceră pentru controversatul milionar din Mediaș, după cum puteți observa în colajul de mai jos.

Acestea sunt primele declarații făcute de Daria Radionova după ce Alex Bodi a vorbit în exclusivitate pentru CANCAN.RO despre despărțirea lor și discuțiile pe care le-ar fi avut din cauza actriței Mădălina Ghenea © Instagram Stories

Vezi și: Mesajul acid transmis de Alex Bodi după ce CANCAN.RO a anunțat despărțirea definitivă de Daria Radionova! “Este obsedat de Bianca, iar Daria cât să mai suporte?”

Sursa foto: Facebook, Instagram & Instagram Stories