Alex Ashraf, declarații tranșante despre divorțul de Oana Zăvoranu! Ei s-au căsătorit în mare secret în urmă cu 3 ani

Publicat: 14/12/2019 | 19:57

Alex Ashraf a oferit un interviu după ce au fost dezvăluite indiciile potrivit cărora el și Oana Zăvoranu ar fi divorțat în secret. Afaceristul a făcut declarații tranșante, iar zvonurile separării de controversata actriță au apărut la mai bine de trei ani de la căsătorie. Nașii lor au sunt Mihaela şi Silviu Prigoană.

Citește și: Oana Zăvoranu a încins spiritele pe Internet. A pozat provocator şi a postat imaginea pe Instagram

Alex Ashraf, declarații tranșante despre divorțul de Oana Zăvoranu

Alex Ashraf a negat vehement informațiile privind divorțul și a subliniat că el și soția sa, Oana Zăvoranu, se înțeleg mai bine ca niciodată.

 “Speculaţiile nu îşi au rostul. Eu sunt fericit cu soţia mea şi o iubesc. Nu se pune problema de vreun divorţ”, a declarat Alex Ashraf pentru spynews.ro.

Citește și: Avem topul celor mai scurte fuste din showbiz! Ce loc ocupă Bianca Drăgușanu, Andreea Marin sau Oana Zăvoranu

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-au căsătorit în secret

Citește și: Oana Zăvoranu, decizie inedită după nuntă: “Spun în premieră, fac o cununie religioasă într-o moschee”. A vorbit despre convertirea la Islam

Oana Zăvoranu (46 de ani), pe numele adevărat Ioana Zăvoranu, este actriţă, cântăreaţă şi fostă moderatoare de televiziune din România. Ea s-a căsătorit cu Alex Ashraf în vara lui 2016, iar ambii sunt la a doua căsătorie. Anul acesta, cei doi s-au căsătorit religios, iar naşi le-au fost Mihaela şi Silviu Prigoană.