Alex Abagiu, în lacrimi la Asia Express! Make-up artistul s-a lovit unde îl doare cel mai tare. ”Mi-am spart fața!”

Publicat: 17/02/2020 | 17:13

În cea de doua ediție din Asia Express, difuzată duminică seară, Alex Abagiu, celebrul make-up artist, s-a accidentat grav la nivelul feței. Bărbatul a izbucnit imediat în lacrimi din cauza durerilor.

Incidentul a avut loc după o zi extrem de dificilă, în care Alex Abagiu și partenerul său de concurs, Radu Vlăduț, a trebuit să alerge în cursa comorilor contracronometru. Exact când era în punctul de a ajunge la steag, înainte de întâlnirea cu Gina, grăbit și prins în adrenalina competiției, celebrul Abagiu s-a împiedicat ”la mal”. A căzut pur și simplu și s-a lovit puternic cu capul de asfalt. Obrazul i s-a învinețit rapid, iar make-up artistul a izbucnit în plâns, mai mult de nervi, decât de durere.

„Mi-am spart faţa. Am dat cu capul de pământ. Picioarele mi s-au tăiat, mi-au fugit de tot de sub mine. Nu le-am mai simţit. Nu am avut niciodată în viaţa mea tipul ăsta de reacţie, să nu mai am control deloc asupra corpului meu, de altfel, asta s-a întâmplat. Am dat cu capul de asfalt şi cu genunchii de marginea treptei” a declarat Alex Abagiu în emisiunea ”Asia Express”.

Alex Abagiu a fost extrem de supărat de acest incident, dat fiind faptul că aspectul său fizic este foarte important pentru el și îi implică totodată meseria. Make-up artistul a recunoscut în cadrul emisiunii că are foarte mare grijă de tenul său și călătorește tot timpul cu fața de pernă oriunde ar merge. Cel mai bun prieten al său, partener în concurs, a fost totuși mulțumit că nu a pățit ceva mai grav.

 

„Mă bucur că nu a păţit nimic la mâini. Vă daţi seama că, un make-up artist să păţească ceva la mâini, mai ales că eu l-am convins să vină aici… îl aveam pe conştiinţă. Bine că nu are nimic la mâini. La genunchi are doar nişte julituri. Deci suntem ok, e bine! Am supravieţuit!” a declarat Radu Vlăduț, colegul de echipă al lui Alex Abagiu.