Alessia susține că a trăit clipe de coșmar de când a revenit din Marea Britanie. “Copilul meu e traumatizat! Am luat și amendă 1.000 de lei pentru că…”

Publicat: 06/06/2020 | 14:29

Solista Alessia se află împreună cu fiul ei într-un centru de carantină, după ce s-a întors din Marea Britanie. În cadrul unui interviu, a artista a mărturisit prin ce a trecut la graniță, când a vrut să intre în România.

VEZI AICI: CUNOSCUTA CÂNTĂREAȚĂ ALESSIA & SOȚUL S-AU ÎMPĂCAT LA 6 LUNI DE LA DIVORȚ!

Pandemia de coronavirus a prins-o pe Alessia în Marea Britanie. Nu singură, ci alături de fiul ei, Alvin, în vârstă de doi ani și cinci luni. Vedeta este dezamăgită de modul în care a ajuns în carantină, iar atitudinea medicilor nu i-a plăcut deloc.

La vamă nu ni s-a spus că, dacă avem vreo urgență medicală, trebuie să sunăm la 112. Eu știam regulile din Londra, nu mi-a trecut prin cap că trebuie să fac toate lucrurile astea. În 1 iunie ne-am programat la medicul pediatru și ne-am dus cu bună știință. Nu luasem contact cu nimeni, am mers cu mașina personală. Doamna doctor ne-a întrebat când am venit, iar când a auzit, ne-a băgat într-o cameră de izolare în care încap doar două scaune de copil mic, ne-a ținut acolo trei ore, a urlat continuu la noi, copilul a fost foarte traumatizat, noaptea tresărea în somn. Nu înțelegea de ce urlau doamna doctor și doamna asistentă. Ele au sunat la 112, au venit trei polițiști, am așteptat ambulanța de la DSP, a venit în trei ore, care ne-a adus aici obligat-forțat (la hotelul folosit drept centru de carantină – n.r.)„, a spus Alessia, potrivit Antena Stars.

VEZI ȘI: SCANDAL PENTRU UN MASCUL ÎNTRE ”PAMELA DE ROMÂNIA” & DANSATOAREA DE LA ”ROMÂNII AU TALENT”

Alessia se plânge de condițiile din carantină

Am luat și amendă 1.000 de lei pentru că am părăsit domiciliul, plătesc și carantina. Pe jos am găsit fire de păr de la cine a stat înainte, iar prosoapele se schimbă la cinci zile. Le spăl în fiecare și le atârn pe bară. În condițiile în care trebuie să plătesc, ar trebui să vină cineva să îmi schimbe lenjeriile zilnic și să aspire”, a mai mărturisit cântăreața.