Alessandra Stoicescu, dezvăluiri despre starea fiicei sale, testată pozitiv cu noul coronavirus. Sara are 1 an și 4 luni

Publicat: 21/12/2020 | 14:55

Crăciunul 2020 îi va prinde pe Alessandra Stoicescu, Sergiu Constantinescu și fiica lor în carantină, după ce soțul prezentatoarei a aflat că a contractat virusul SARS-CoV-2. Din păcate, Sara, care are un an și cinci luni, a fost și ea testată pozitiv și, recent, mama sa celebră a dezvăluit ce simptome are, dar și care este starea ei de sănătate.

Alessandra Stoicescu, dezvăluiri despre starea fiicei sale, testată pozitiv cu noul coronavirus

În vârstă de 43 de ani, Alessandra Stoicescu a avut un rezultat negativ la primul test pentru COVID, după ce soțul său a fost diagnosticat cu maladia delicată. Vestea privind îmbolnăvirea lui Sergiu Constantinescua fost anunțată chiar de prezentatoarea Observatorului de 19, de la Antena 1.

“Salut! Ziua a treia. Este destul de complicat. Și Sara și Sergiu au testele pozitive. Sara a făcut puțin de febră aseară, un 38 cu 7. Spun asta pentru mamele care mă urmăresc. Alte simptome nu au fost. E mârâită, e somnolentă, febră atunci, în rest n-a mai făcut. (…) Stau așa, cu mască, ca să pot să am grijă de ei, chiar dacă la un moment dat, probabil, că și eu voi fi pozitivă. Cred că vă dați seama că e greu să te izolezi de un copil de 1 an și mai puțin de 5 luni. Grele zilele astea, dar și frumoase. Stăm împreună. Sper să nu aibă Sara alte simptome. (…)”, a mărturisit vedeta prietenilor din mediul online, conform publicației unica.ro.

Despre starea de sănătate a soțului ei, care are 48 de ani, Sandra Stoicescu a spus: “Sergiu are dureri musculare, febră aseară, seara, în general. A mâncat Sara, pentru că și asta este o problemă pentru mame. A mâncat, nu a refuzat. Nu a refuzat nicio masă. Din contră, mi-a cerut. Mi-a cerut găluște și ou, ceva ce își dorea. Vrea să se joace. Azi e mai puțin somnolentă decât ieri. Ieri, una-două spunea că vrea nani. Suntem bine. Am ieșit afară. (…). Mama este și ea negativă. Am izolat-o într-un spațiu în care intră doar ea, doar că Sara o vrea pe Adicuța, pe mama mea”.

Nu rata: Topul vedetelor care au o relație specială cu Biserica. Pe ce locuri se clasează Alessandra Stoicescu, Oana Zăvoranu, Iulia Vântur, Monica Gabor, Roxana Vancea sau Alina Plugaru

Fetița prezentatoarei de la Antena 1 a venit pe lume pe 29 iulie 2019; la naștere, ea a primit nota 10 din partea medicilor.

Alessandra Stoicescu a visat numele fetiței sale

Alessandra Stoicescu a ales numele fetiței sale în urma unui vis.

“Am visat într-o noapte numele de Sara şi e un nume biblic, iar Maria este la fel. Şi se va numi Sara Maria Constantinescu. A fost binecuvântată de Papa Francisc şi de Preafericitul Părinte Daniel”, a declarat carismatica prezentatoare în cadrul unei emisiuni de la Antena 1.