Alerta vine de la OMS: a apărut încă un virus ucigaș! Sute de oameni au murit după ce au consumat anumite alimente

Publicat: 17/06/2020 | 09:13

Organizația Mondială a Sănătățiii (OMS) a transmis un mesaj de alertă, după ce un nou virus ucigaș a luat deja viețile a sute de oameni. Toți au murit după ce au consumat un anumit produs alimentar, consumat zilnic și de români.

CITEȘTE ȘI: NUMĂRUL CAZURILOR DE INFECTARE COVID-19 A CRESCUT. CE SPUNE ALEXANDRU RAFILA: ”E UN PROCENT MARE!” SFATURI PENTRU ROMÂNI

Virusul Niphan este noua teamă a oamenilor, după alerta care a fost emisă chiar de Organizația Mondială a Sănătății. Acesta ar putea avea efecte mult mai devastatoare chiar decât temutul virus ucigaș, COVID-19. NIV, așa cum este prescurtat, a fost localizat în Malaezia în anul 1998, dar OMS a emis alerta pentru toată planeta pentru că a fost descoperit un nou focar, după atâția ani, în India.

Atunci când a apărut, în urmă cu 22 de ani, virusul a curmat viețile a sute de oameni. Acștia s-ai infectat după ce au mâncat carne de porc. Nu mai puțin de un million de porci au fost, atunci, sacrificați pentru ca autoritățile să stopese epidemia care risca să se răspânddească și peste granițele țării.

Alerta vine de la OMS. A apărut încă un virus ucigaș! Decese, 70 %

Virusul este chiar mai ucigaș decât COVID-19 sau coronavirus, cum i se mai spune. Astfel, Niphan ucide nu mai puțin de 70 la sută din oamenii infectați. Cei care contactează boala manifestă simptome precum ale gripei sau ale noului coronavirus. Doar că durerile musculare care apar la debutul bolii conduc la inflamații ale creierului, iar apoi pacientul intră în comă. (NU RATA: VEȘTI PROASTE DE LA OMS! OFICIALII INFIRMĂ TEORIA CĂ NOUL CORONAVIRUS ÎŞI PIERDE DIN PUTERE: “E LA FEL DE GRAV ȘI…”)

PublicațiaThe New York Times a avertizat deja că virusul Nipah va migra, iar următoarea ”destinație ar fi Dubai. Alte cazuri au fost raportate în Bangladesh, India și Australia. Cu toate acestea, boala nu s-a rîspândit, fiind ținută în frâu de autorități.

Coronavirus în România. A crescut numărul infectărilor

Grupul de Comunicare Stratehică a anunțat marți, 16 iunie, un număr de 10 decese în ultimele 24 de ore, din cauza virusului COVID-19. Iar bilanțul infectărilor cu virusul ucigaș a ajuns la 22.415. De asemenea, au fost anunțate 250 de cazuri noi de infectări cu nou coronavirus. (AFLĂ ȘI: ULTIMA ORĂ, PLANUL LUI NELU TĂTARU! CALCULE ARUNCATE ÎN AER. CE PREGĂTEȘTE GUVERNUL PENTRU URMĂTOAREA PERIOADĂ)

1.407 de  persoane se află în carantină, iar 86.122 sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.