Alertă pe aeroportul Otopeni! O aeronavă a aterizat de urgență, după ce cabina s-a umplut de fum

Publicat: 21/01/2020 | 15:08

Au fost momente de panică pentru 169 de pasageri ai unei aeronave Ryanair! Avionul a trebuit să aterizeze de urgență în București, după ce cabina s-a umplut de fum. Oamenii s-au speriat cumplit, iar aeronava a survolat deasupra Bucureștiului timp de o oră!

O aeronavă Ryanair a fost nevoită să aterizeze de urgență pe aeroportul Otopeni, după ce cabina s-a umplut de fum. Potrivit informațiilor oferite de digi24.ro, se pare că avionul urma să ajungă la Londra și decolase din București.

În momentul decolării, cabina în care se aflau cei 169 de pasageri s-a umplut în numai câteva secunde de fum, lucru care a generat panică în rândul oamenilor de la bord. S-a ridicat de la sol, însă pilotul a survolat deasupra Bucureștiului timp de o oră, pentru a se consuma combustibilul, înainte de a ajunge, din nou, la sol.

Pentru că nimeni nu știa ce se întâmplă oamenii s-au panicat îngrozitor. Nici mesajele pilotului nu i-au calmat. Fumul devenea din ce în ce mai gros, așa că mulți au izbucnit în plâns, alții au țipat să aterizeze de urgență.
Incidentul s-a petrecut într-o cursă spre Londra, care a pornit de pe Otopeni, din câte se pare, cu întârziere. În zbor, avionul a fost inundat de fum. După o cursă infernală de aproape o oră, avionul a aterizat în siguranță pe Aeroportul Otopeni. Se pare că de vină pentru efectul produs ar fi lichidul de degivrare.

Din fericire, toți pasagerii aflați la bord au fost debarcați în siguranță, mai informează sursa citată.