Alertă! O mamă din București a răbufnit. Cine i-a acostat fiica în Piața Romană

Publicat: 24/12/2019 | 11:29

Alina C. a povestit o cunoscută rețea de socializare cum a fost acostată fiica sa de un individ, care i-a promis ședințe de machiaj gratuite. Faza este de-a dreptul revoltătoare și a avut loc la Piața Romană din București.

În seara aceasta fiica mea de 18 ani a fost acostată la Piața Romană de un individ care i-a dat un flyer și i-a spus că sunt niște ședințe de machiaj la care să pozeze o dată pe lună și va primi produse cadou, a întrebat-o de două ori dacă este majoră. A întrebat-o dacă are două minute, cum își așteptă prietena cu care avea întâlnire și era plin de lume în jur la metrou la Piața Romană astăzi la ora 18:00, a zis da.

Tipul i-a dat un pliant și i-a spus că trebuie să o vadă și colega lui, deci o femeie. În acel moment a deschis ușa de la o scară și i-a zis că acolo este colega. Este vorba despre Piața Romană, când se termină coloanele înspre metrou, în stânga este un gang în care sunt două scări, el a deschis-o pe cea din stânga. Cunosc bine zona, este blocul în care am crescut. În acel moment, fata mea i-a spus că se grăbește și că are flyer-ul și poate să caute site-ul. Tipul i-a smuls flyer-ul din mână și i-a spus: ‘Mai avem foarte puține locuri și trebuie să te înscrii acum!’. I-a spus ok și a plecat pe loc. Atenție!”, a povestit Alina C. pe o rețea de socializare.