Alertă! O fată din Borșa a fost urcată cu forța într-o mașină de culoare neagră și este de negăsit. Poliția…

Publicat: 21/06/2020 | 09:37

Pe 20 iunie, Adam Corina Andreea, în vârstă de 17 ani, a fost urcată cu forța într-un autoturism de un tânăr, iar cei doi au dispărut fără urmă. Întâmplarea s-a petrecut în orașul Borșa, județul Maramureș. Poliția face apel la populație.

VEZI AICI: POLIȚIȘTII AU EXAMINAT TRUPUL DARIEI, FETIȚA DE 13 ANI RĂPITĂ DE PE O STRADĂ DIN CLUJ

Scena a avut loc în jurul orei 18:45. Tânără a fost luată cu o mașină neagră, pe strada Dragoș Vodă, în zona Peco, din orașul Borșa. La momentul dispariției, fata era îmbrăcată cu o salopetă de culoare albă, cu dungi negre. Era încălțată cu pantofi de culoare albă.

Semnalmente minoră: înălțime 160 cm, greutate 67 kg, ochi căprui, păr negru, creț și lung.

Semne particulare : Aluniță pe obrazul drept.

Persoanele care pot oferi detalii sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.

fată răpită
Corina Andreea, fata care se presupune că a fost răpită

NU RATA: A FOST GĂSITĂ DARIA, FETIȚA DE 13 ANI CARE A FOST RĂPITĂ DE PE O STRADĂ DIN CLUJ!

Cazul Caracal

Familia tinerei din Borșa care a dispărut se teme de ce este mai rău, de notorietate fiind cazul Caracal. Luiza Melencu, o tânără de 19 ani din localitatea Dioști, județul Dolj, a dispărut în luna aprilie 2019, după ce s-a urcat într-o mașină de ocazie, pe o stradă din Caracal.

LICITAȚIE. Marcel Vela vrea să-și vândă geaca personalizată de piele, după pandemie

Procurorii DIICOT care anchetează cazul l-au acuzat pe Gheorghe Dincă, în vârstă de 66 de ani, din Caracal, că a răpit-o, violat-o şi ucis-o pe tânără. Două luni mai târziu, Dincă a procedat la fel cu Alexandra Măceșanu (15 ani), din comuna Dobrosloveni, judeţul Olt.