Alertă la Spitalul din Suceava! 92 de medici au fost infectați cu noul coronavirus

Publicat: 24/03/2020 | 12:36

Este stare de alertă la Spitalul din Suceava, după ce nu mai puțin de 92 de medici au fost testați pozitiv cu noul coronavirus. Mai mult, numărul cadrelor medicale infectate cu Covid-19 ar putea să crească, în contextul în care încă se efectuează testări în unitatea spitalicească.

Potrivit informațiilor oferite de Federația SANITAS pe pagina de Facebook, nu mai puțin de 92 de cadre medicale de la Spitalul din Suceava au fost infectate cu noul coronavirus. Situația ar putea deveni și mai tragică de atât, în contextul în care, în unitatea spitalicească încă se efectuează testări.

„Încă se testează!”, au scris sindicaliștii, avertizând că numărul cadrelor medicale infectate cu Covid-19 ar putea crește într-un ritm alarmant.

„Așa cum anticipam, dimensiunea dezastrului o vom avea zilele următoare! Din păcate se înmulțesc cazurile de îmbolnăvire a personalului medical în tot mai multe unități sanitare mari, dar cazul de la Suceava rămâne cel mai afectat! Asigurați echipamente de protecție pentru personalul medical! Testați cu prioritate personalul din spitale! Organizați spitalele adaptat la situația actuală!”, au spus reprezentanții sindicatului SANITAS.