Alertă la Casa Albă, după ce a fost confirmat un caz de coronavirus! Donald Trump a aflat rezultatul pentru boala rară din China

Publicat: 07/05/2020 | 20:36

Este stare de alertă la Casa Albă, după ce a fost confirmat un caz de coronavirus! Președintele american Donald Trump a fost testat pentru boala rară din China și deja a aflat rezultatul. În SUA, 75.578 de oameni au murit după ce au contractat COVID-19, iar alți 1.271.423 au fost depistați pozitiv cu SARS-CoV-2, conform celui mai nou bilanț.

Citește și: Coronavirus România. Klaus Iohannis, declarații dure la adresa CCR și a PSD-ului! Recomandările făcute pentru popor: “Morții pe care îi plângem acum ar fi fost mai mulți…”

Donald Trump, testat pentru noul coronavirus

Un membru al Marinei americane, care este și unul dintre valeții personali ai lui Donald Trump, a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, relatează jurnaliștii de la CNN. Această veste a adus îngrijorarea la Casa Albă, pentru că unii dintre specialiști s-au temut că președintele american a fost expus la boala mortală din China. Astfel, el și vicepreşedintele Mike Pence au fost testați pentru SARS-CoV-2, iar rezultatele au fost negative.

Nu rata: PANDEMIE. Bilanţul epidemic a ajuns la 29.958 de morţi în Italia / În total, 215.858 de cazuri de coronavirus

“Am fost înştiinţaţi recent de unitatea medicală a Casei Albe că un membru al armatei SUA care lucrează în campusul de la Casa Albă a fost diagnosticat ca având coronavirus. Preşedintele şi vicepreşedintele au fost testaţi pentru coronavirus, rezultatele au fost negative şi au stări de sănătate foarte bune”, a declarat Hogan Gidley, purtătorul de cuvânt al Preşedinţiei SUA.

Află și: Donald Trump, contrazis de experții americani! Ce spun aceștia despre originea coronavirus

La nivel mondial, sun infectați cu maladia rară din China 3.874.189 de oameni, iar 267.912 au pierdut lupta la viață, potrivit celor mai noi informații furnizate astăzi, în jurul orei 20:30.

Descoperă și: În plină pandemie de coronavirus, Maria Ghiorghiu face un anunț șocant: “A cincea Apocalipsă!”