ALERTĂ! Încă opt cazuri de coronavirus confirmate astăzi în București!

Publicat: 10/03/2020 | 16:23

Încă opt cazuri de coronvirus au fost confirmate marți, 10 martie, în Capitală! Numărul total al persoanelor infectate a ajuns la 25, potrivit Grupului de Comunicare Strategică .

”Sunt confirmate pozitiv la testul cu coronavirus (COVID-19) un număr de opt cazuri, din București”, conform unei informări GSC.

Astfel, trei dintre cele opt noi cazuri sunt un bărbat, soția sa care ar fi însărcinată și copilul lor în vârstă de numai trei ani. Cei trei sunt rude ale fostului ofițer MAI, respectiv bărbatul în vârstă de 60 de ani, infectat cu coronavirus, și internat la Spitalul de Urgență ‘Profesor Doctor Dimitire Gerota’ din București.

Un alt caz confirmat cu COVID-19 este contact al primului infectat din București, respectiv bărbatul în vârstă de 49 de ani care s-a întors din Italia.

Alți patru infectați cu coronavirus sunt cetățeni care au călătorit în Israel, Germania și Marea Britanie.

Tot astăzi, primarul Capitalei, Gabriela Firea, a transmis un mesajpe Facebook celor trei persoane infectate, rudele bărbatului de 60 de ani, bolnav, confirmate cu coronavirus.

”Fiul, nora și nepotul domnului de 60 de ani, declarat aseară (n.r. luni) bolnav de COVID-19. Multă sănătate! Putere medicilor și asistentelor de la Spitalul Victor Babeș”, a scris Firea.