Alertă în showbiz-ul românesc! Delia Matache, suspectă de coronavirus. Cum a reacționat Mihai Bendeac

Publicat: 25/02/2020 | 09:11

Noul coronavirus ține întreaga lume în alertă, iar specialiștii de la Organizația Mondială a Sănătății avertizează că este posibil să ne confruntăm cu o pandemie, ceea ce a provocat o îngrijorare și mai mare. Bineînțeles, nici vedetele din lumea mondenă nu sunt indiferente în afaț unui astfel de subiect, iar Mihai Bendeac nu putea să nu îl abordeze.

Sezonul 8, iUmor. Aceeași atmosferă care stârnește hohote de râs. ”Viața conține și asta”, spune Mihai Bendeac. ”Îmi cer iertare că n-o să vorbesc acum”, spune actorul cu lacrimi în ochi, apoi urmează o scurt intro al noului sezon al emisiunii. În cabina juraților, Delia Matache poartă o mască medicală ”anti-răceală” pentru a se proteja de viruși. ”Eu trebuie să am o discuție cu tine”, spune Mihai Bendeac. ”Vorbim despre coronavirus?”, vine replica Deliei. ”Imediat vorbim”, se implică Bendeac, ”te aștept de două zile ca pe un cireș copt. Ai fost în Asia trei săptămâni, au fost trei cazuri acolo unde ai fost tu. În orașul respectiv. Dacă ăla a tușit așa și a venit un vânt… Dacă tot Singaporele e mort, c-a tușit ăla, tu – dacă ești infectată cu coronavirus – tu nu știi. Pentru că simptomele apar după două săptămâni. Tu stai cu noi, eu mă duc acasă, deși acasă nu îmbolnăvesc pe nimeni, dar omul ăsta îmbolnăvește o nevastă, un copil”, a conchis Mihai Bendeac în timp ce Delia Matache încerca să îi explice faptul că nu este ”virusată”.

Mihai Bendeac și Delia, vorbind despre coronavirus

Ce studii are Delia Matache

Delia Matache a absolvit Liceul de Muzică ‘Dinu Lipatti’ după cinci ani de studiu al pianului și lecții particulare pentru flaut, iar apoi a urmat Conservatorul. Artista a fost încurajată și susținută pentru a-și urma visul de a deveni un star de către mama sa, Gina, solistă de muzică populară.

În anul 1999, Delia a debutat în muzică în trupa N&D, alături de Nicolae Marin (Nick) și a cunoscut succesul cu piese precum ‘Altfel’, ‘Nu pot sa uit’, ‘Nu e vina mea’ sau ‘Vino la mine’. În anul 2000, pe când avea 18 ani, Delia a apărut în primul ei videoclip, cu piesa ‘Un calculator o șansă în plus’, muzica și versurile fiind semnate de Loredana Groza.

Delia Matache a rămas în trupa N&D până în anul 2003, când a decis să înceapă o carieră solo. Primul album solo lansat a fost ‘Parfum de fericire’, în 2003, iar până în prezent Delia se bucură de un public numeros. Delia cântă la trei instrumente muzicale: pian, flaut și chitară.