Alertă în Brașov, după ce două minore au dispărut. Dacă le-ați văzut, sunați de urgență la 112!

Publicat: 26/06/2020 | 07:30

Oamenii legii din Brașov sunt în alertă, după ce două minore, surori de 15 și respectiv 12 ani au dispărut fără urmă. Aceștia fac apel la cetățeni și îi îndeamnă să sune de urgență la 112, dacă le-au văzut. 

O familie din Brașov este pur și simplu disperată după ce două minore de 12 și 15 ani au dispărut. Acestea au plecat de acasă și nu s-au mai întors, iar în aceste momente au ambele telefoane închise, ceea ce i-a determinat pe părinții lor să se gândească la ce este mai rău.

NU RATA – MISIUNE CONTRACRONOMETRU ÎN GIURGIU, DUPĂ CE UN COPIL A DISPĂRUT ÎN APELE DUNĂRII! A FOST SOLICITAT ȘI ELICOPTERUL SMURD, ÎNSĂ MEDICII…

Aceștia au cerut ajutorul poliției, iar oamenii legii au făcut un apel către cetățenii care, în caz că le văd, sunt rugați să sune de urgență la 112.

Părinții copilelor sunt disperați

În urma dispariției celor două copile, părinții acestora sunt disperați și îi roagă și ei pe cei care le văd, dacă le văd, să sune la 112. Copilele au plecat de acasă miercuri și nu s-au mai întors, notează antena3.ro.

Fata de 15 ani are o înălțime de 1,65 m, greutate 56 kg, păr roșcat, ochi căprui, constituție corpolentă, fără semne particulare. În momentul dispariției, aceasta purta pantaloni de culoare neagră. Are asupra sa telefonul mobil, dar și carnetul de elev, mai notează sursa citată.

CITEȘTE ȘI – IMAGINI INCREDIBILE ÎN FILIAȘI. UN TÂNĂR A FOST SNOPIT ÎN BĂTAIE ÎN FAȚA UNUI FAST-FOOD ȘI LĂSAT SĂ ZACĂ ACOLO. VÂNZĂTOARELE AU DISPĂRUT CÂND A ÎNCEPUT CONFLICTUL

Copila de 12 ani este înaltă de 1,53 m, are o greutate de 45 kg, păr șaten, ochi căprui, constituție slabă, fără semne particulare. În momentul plecării, aceasta purta blugi de culoare neagră, bluză de culoare portocalie cu mânecă lungă, pantofi sport de culoare gri. Are asupra sa telefonul mobil și carnetul de elev, la fel ca sora sa.

Orice persoană care poate oferi informații în acest sens despre cele două minore dispărute de acasă este rugată să sune de urgență la numărul 112.