Alertă în Bacău! Un tânăr a dispărut de acasă

Publicat: 22/12/2020 | 11:53

Este alertă în județul Bacău! Un bărbat a dispărut de acasă și este căutat acum și de Poliție. Sergiu Gavrilă a plecat de acasă și nu a mai revenit, iar familia a sunat la 112 și a anunțat dispariția.

Poliţia desfăşoară activităţi de identificare a lui Sergiu Gavrilă, în vârstă de 32 ani, domiciliat în Comănești, județul Bacău, care la data de 13.12.2020 a plecat de la domiciliu în mod voluntar și nu a mai revenit. Sunt redate și semnalmentele acestuia, înălțime 1,85 – 1,90 m, greutate aproximativ 85 de kilograme, păr șaten, tuns scurt, ochi negri, scrie bacau.net. (CITEȘTE ȘI: POLIŢIŞTII DIN DOLJ SUNT ÎN ALERTĂ! DOUĂ MINORE AU DISPĂRUT FĂRĂ URMĂ)

Alertă în Bacău! Un tânăr a dispărut de acasă

La data plecării era îmbrăcat cu blugi de culoare albastră, pulover de culoare închisă, adidaşi de culoare grena. (NU RATA: UN BĂTRÂN DISPĂRUT DE ACASĂ A FOST GĂSIT PE UN CÂMP, ÎN STARE DE HIPOTERMIE)

”În cazul în care deţineţi date cu privire la persoana în cauză, vă rugăm să apelaţi Poliţia prin 112 sau să vă adresaţi celei mai apropiate unităţi de poliţie”, este cererea făcută de autorități către populație.